ciuperca pe gat?
Buna ziua!
Am si eu o problema! Mi-au aparut niste pete pe gat ca si cand se duce piele de la soare! Poate sa fie ciuperca? Ce sa fac in cazul acesta? Sa consunlt un medic dermatolog sau puteti sa imi spuneti dumneavoastra daca intr-adevar este o ciuperca si sa imi indicati un tratament anume! Va multumesc anticipat!
Am si eu o problema! Mi-au aparut niste pete pe gat ca si cand se duce piele de la soare! Poate sa fie ciuperca? Ce sa fac in cazul acesta? Sa consunlt un medic dermatolog sau puteti sa imi spuneti dumneavoastra daca intr-adevar este o ciuperca si sa imi indicati un tratament anume! Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Pentru a stabili daca este sau nu o ciuperca trebuie facut un examen micologic!
Puteti incerca un tratament cu Lomexin crema, intr-o singura aplicatie pe zi, seara, 10 zile. Daca nu obtineti rezultate, mergeti la un dermatolog!
Puteti incerca un tratament cu Lomexin crema, intr-o singura aplicatie pe zi, seara, 10 zile. Daca nu obtineti rezultate, mergeti la un dermatolog!
Va multumesc pt raspuns!:D O sa incerc tratamentul recomandat de dumneavoastra si dupa 10 zile de tratament o sa revin sa va spun daca au disparut "petele" sau nu!
O zi buna!
O zi buna!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese