ciuperca penis, de doua luni
De doua luni de zile mi-au iesit 3 ciuperci pe penis dar care seamana cu negii nu stiu ce sunt si nu stiu ce sa fac caci nu sunt in tara... dak as putea sa va trimit o poza sa ma ajutati ar fi minunat. Astept un raspuns. Va multumesc
4 comentarii
Esti sigur ca sunt numai trei ?
Ia uita-te mai cu atentie si pune-l pe tatal tau sa te verifice pe tot restul corpului.
Sa caute bubite aproximativ la fel, nu neaparat identice.
Pot fi mai mici sau mai mari.
Ia uita-te mai cu atentie si pune-l pe tatal tau sa te verifice pe tot restul corpului.
Sa caute bubite aproximativ la fel, nu neaparat identice.
Pot fi mai mici sau mai mari.
da sunt foarte sigur. doar in acea zona sunt si au aparut acum 2 luni. nu stiu care este motivul. igiena intima o respect fac dush aproape in fiecare zi si binenteles spal si zona aceea. nu inteleg din ce motiv a aparut si nu stiu ce este.
Salut, am 11 ani si am la capul penisului, in exterior, un fel de umflatura transparenta ca si apa (putin alba).Nu stiu daca e ciuperca sau ceva normal.Va rog raspundeti. :D
Presupun ca v-au aparut aceste lucruri in urma contactului sexual neprotejat.
Trebuie sa luati trimitere de la Medicul de familie si sa mergeti cu ea pentru un consult gratuit la medicul de la Dermato Venerologie.
@ p00l
Chiar daca nu esti in tara trebuie sa te vada medicul de la Dermato Venerologie si sa iti prescrie analize daca e nevoie si tratament.
Trebuie sa luati trimitere de la Medicul de familie si sa mergeti cu ea pentru un consult gratuit la medicul de la Dermato Venerologie.
@ p00l
Chiar daca nu esti in tara trebuie sa te vada medicul de la Dermato Venerologie si sa iti prescrie analize daca e nevoie si tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18galma
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 5fisuri pe piele penisului
- 3Par pe penis
- 8cos la baza penisului
- 16Problema marime penis
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 7Penectomie totala
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 12rana deschisa pe penis
- 3neg veruca rupt sau smuls
- 6Secretie alba vascoasa pe penis
- 4Problema penis 15 ani
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 1Marime penis
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
- 0Ruptura tesut meatul uretral si gland
Mai multe informații despre: Penisul negii ciuperca in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: