Clitoris dureros in urma operatiei

Buna seara,
As vrea sa stiu incotro pot sa ma îndrept, cui sa cer ajutorul ( ginecolog, neurolog, sexolog, urolog...) sau daca exista pers care au trecut prin asta, niste sfaturi m-ar ajuta enorm. Am 3 luni de la o operatie complexa de endometrioza cu rezectie de colon si montare a unei ileostome, si 1 luna de la a2a operatie de inchidere ileostoma( repunere in tranzit). De la prima operatie am ramas cu o insensibilitate in zona recto-vaginala, si am ramas cu incontinenta urinara si rectala. Am fost la neurolog si mi s-a dat un tratament si dupa spusele lui, acei nervi afectati in timpul operatiei isi vor reveni la loc, in timp. Alta problema de care nu am spus nimanui, pt ca ma asteptam sa treaca in timp odata cu dezmortirea si controlarea muschilor este durerea f mare a clitorisului la cea mai mica atingere.Nu mi-am reluat activitatea sexuala dupa operatii, dar nici nu pot incerca macar datorita acestor dureri crunte.
Un sfat ? Multumesc mult, sănătate tuturor !
As vrea sa stiu incotro pot sa ma îndrept, cui sa cer ajutorul ( ginecolog, neurolog, sexolog, urolog...) sau daca exista pers care au trecut prin asta, niste sfaturi m-ar ajuta enorm. Am 3 luni de la o operatie complexa de endometrioza cu rezectie de colon si montare a unei ileostome, si 1 luna de la a2a operatie de inchidere ileostoma( repunere in tranzit). De la prima operatie am ramas cu o insensibilitate in zona recto-vaginala, si am ramas cu incontinenta urinara si rectala. Am fost la neurolog si mi s-a dat un tratament si dupa spusele lui, acei nervi afectati in timpul operatiei isi vor reveni la loc, in timp. Alta problema de care nu am spus nimanui, pt ca ma asteptam sa treaca in timp odata cu dezmortirea si controlarea muschilor este durerea f mare a clitorisului la cea mai mica atingere.Nu mi-am reluat activitatea sexuala dupa operatii, dar nici nu pot incerca macar datorita acestor dureri crunte.
Un sfat ? Multumesc mult, sănătate tuturor !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 5este normal sa te doara cand intra...?
- 12Prima data
- 5De curand am aflat ca am uter retrovers, as dori un sfat...
- 18legat de sex..
- 6dificultati la contact sexual si nu numai
- 6Dureri in timpul actului sexual - incotro sa ma duc?
- 8dureri in timpul actului sexual
- 1clitorisul meu e albicios pe margini
- 3durere la penetrare
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 1Dureri in timpul actului sexual
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 3Dureri mari, inca nu am reusit sa facem sex
- 2Durere in timpul actului sexual
- 4Durere in timpul actului sexual
- 1Durere în primul act sexual
- 2Durere in timpul sexului
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual clitorisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: