Clitorisul iubitei foarte sensibil

11-08-2022
petru98
Nu este medic/terapeut
petru98
Va salut! Suntem doi tineri în vârstă de 24 de ani care se bucura din plin de viața sexuală și iubire, însă, avem o problemă gravă căreia nu-i găsim o soluționare, prietena mea având clitorisul foarte sensibil, cred, din spusele ei.
Relația noastră sexuala decurge "ca la carte" aș putea spune, suntem foarte deschiși însă în momentul în care încerc să-i stimulez clitorisul, aceasta aproape că mă alungă. Fie că încerc in momentul preludiului când știu că e foarte excitata, fie că încerc să i stimulez clitorisul când avem contact sexual, îmi spune deseori sa nu o mai ating acolo pentru că nu îi place și îi crează un disconfort. Mereu când încercăm lucrul ăsta, după 4-5 secunde de stimulare nu se poate controla și imediat îmi spune să iau mâna de acolo fiindcă nu suporta spunandu-mi că simte o senzație nașpa și nu îi place. M-am gândit inițial că e o problemă mai mult psihologică necunoscandu-si corpul. Am întrebat-o dacă s-a masturbat in trecut și mi-a spus că nu. Concluzia mea este că nu-și cunoaște corpul, de aceea când încerc să-i stimuleze clitorisul nu suportă.

Dvs. ce părere aveți?
Mulțumesc tare mult!
1 comentarii
0
11-08-2022, ora 21:11
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Eu te intreb pe tine, pe la 65 de ani ce mai stimulezi de ai tabarit asa insistent cu clitorisul, lasa asa cum vrea ia, femeile nu sunt ca barbatii mai ales ca sunteti la inceputul relatiei voastre, fi mai ponderat, ai mult timp in fata sa-ti experimentezi fanteziile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici