Coaja de popcorn in gat
Salut! De vreo doua zile tot am o coaja de popcorn in gat de care nu pot scăpa. Am incercat cu gargara, cu paine, cu iaurt, cu tuse, nimic. Am incercat chiar si cu acid. Tot o simt acolo. Ce e de facut?
1 comentarii
1 sa intelegi ca ingat poate sa ramana doar un os, o sticla sau o sarma.. ceva care se infibge...
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cam de 6 luni simt ceva in gat, am fost foarte ragusit
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 9os in gat de peste o luna?
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 8Probleme cu gatul de 3 luni
- 1Bubite pe faringe / amigdalite transformate
- 2Angina flegmonoasa
- 5Intrebare - ceva crescut in spatele amigdalei
- 0Probleme in gat si amigdalite
- 1Durere persistenta in gat
- 0Basica in gat in dreapta marului lui Adam
- 6Senzatie de ceva in gat
- 7Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct
- 1Simptom ciudat in gat
- 0Iritație in gât în partea dreapta
- 3Limfonoduli reactivi