Coaja de popcorn in gat

Salut! De vreo doua zile tot am o coaja de popcorn in gat de care nu pot scăpa. Am incercat cu gargara, cu paine, cu iaurt, cu tuse, nimic. Am incercat chiar si cu acid. Tot o simt acolo. Ce e de facut?
1 comentarii

1 sa intelegi ca ingat poate sa ramana doar un os, o sticla sau o sarma.. ceva care se infibge...
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5corp strain blocat in gat
- 9os in gat de peste o luna?
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 1Ceva in gat
- 1Bube in gat..
- 1ORL..Problema grava?
- 9Presiune in gat (sub marul lui Adam)
- 1Mi-a rămas ceva în gât.
- 19Chist in gat
- 1Va rog un raspuns urgent ! formatiuni si depuneri in gat
- 0Este grav??? umflătura lângă amigdale
- 1Durere in gat de aproape un an