Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 181920 ..... 49 50 Înainte ›
0
27-02-2010, ora 00:35
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Totul e sa ai o limita si cu drogurile astea... Eu bag iarba ocazional ( de 2-3 ori pe luna), am bagat mefedrona acum 2 saptamani si nu am avut nici o problema, nu am simtit nevoia sa mai trag desi ma gandesc din cand in cand la acea senzatie si as vrea sa o mai experimentez de vreo catea ori in viata !
0
27-02-2010, ora 01:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
auroramara, sincere condoleante iubita mea!Asta este, probabil pt el viata a fost doar o joaca...Pacat!

Sz, tu ce puii mei te bagi cu mine in seama?Alta treaba n-ai?Ori ai chef de harta si nu ai gasit de cine sa te iei?Hai, da-i cu praf de mers...

Dancre frumosule, ai grija cu mancarea, ca daca te ingrasi prea mult, nu e bine!
0
27-02-2010, ora 02:52
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
e weekend ma dau de ciment :))
0
27-02-2010, ora 14:56
atrophiere
Nu este medic/terapeut
atrophiere
Salutare...urmaresc de putin timp discutiile voastre.si pot spune ca cu fiecare poveste ma intristez mai tare.pentru ca Da! Si eu bag magic.foarte mult si la vena.sper sa pot scapa de "povara" asta.sau de "fericirea" de 10 minute.O intrebare am si eu.ce sanctiuni prevede legea daca te prinde cu magic? sau daca te gaseste cu venele intepate?Multumesc anticipat...numai bine si...lasa-ti magicul...:)
0
27-02-2010, ora 18:18
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
@atrophiere
stai linistit atat timp cat nu ai mai mult de un plic la tine mare lucru nu are ce sa iti faca te duce la sectie si dastea pana la urma e la fel ca la dawa au intrat in aceeiasi oala. Si cu venele intepate ce draq sa iti faca e corpu tau te poti intepa cat vrei.
0
27-02-2010, ora 18:20
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
daca il prinde cu mai mult, e de dosar penal. Aceasi treaba k la toate ilegalele !
0
27-02-2010, ora 18:20
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
eomamaia, da' tu frate, ai mai bagat?
0
27-02-2010, ora 19:22
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
pai de sambata trecuta nam mai bagat sare da ieri nu am mai rezistat si mam dus pa dawa si in seara asta cred ca o sa ma combin iar am eo o presimtire asa :D
0
27-02-2010, ora 20:36
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Pt consum si detinere de magic, special pedeapsa e de la 2 la 5 ani de inchisoare.
Nu stiu care e gramajul tolerat dar ma gandesc ca e mic.
Sunt droguri de mare risc ca si heroina.
Asa ca mare grija sa aveti.
0
28-02-2010, ora 12:55
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Cum v-ati distrat aceasta sambata ?
0
28-02-2010, ora 14:25
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
ce credeti aseara am reusit sa ma abtin :) sa vedem poate si astazi ;)

v-am popat
0
28-02-2010, ora 17:04
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
Bravo frate k te'ai abtinut, eu nu am putut :| Adica am ajuns :) m'am intalnit cu un prieten cik hai sa iti dau ceva bun si mi'era atat de dor incat am luat asha una mica de flower :| si apoi au venit alti prieteni si aveau o gramada la ei si le'am zis sa'mi mai faca o linie, dar nu m'a luat, decat foarte putin si m'am gandit k am 2 posibilitati, ori bag in nestire, k sa simt ceva, ori nu mai bag deloc si am hotarat sa nu mai bag deloc si am inceput sa beau si m'a tinut bine toata noaptea :| Ahh dar pe la 2 si a venit garda, razie, si a gasit marfa la unii si ne'a tinut sechestrati vreo ora asea cu luminile aprinse si muzica oprita, ma stricase rau, era sa o pateasca si un prieten de'al meu da' noroc k a apucat sa scape repede, in orice caz, dupa ce au plecat bulangii am continuat sa ne distram. Si, cam atat :) Voi?

Depresiva de jaque, ultima oara cand ma mai obosesc sa te bag in seama, sunt fata :) get a life, depresivo :))))
0
28-02-2010, ora 17:48
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Eu aseara am fost la un club si din pacate nu am mai prins sa intru in clubul in care vroiam unde mixa AfroJack si am mers la un club si a fost numai muzica rb .
Sincer cred ca si de alcool ma las ca azi tot mahmur am fost.
Si aseara pe la 4 dimineata eram obosit si am venit acasa.
E tare mijto fara saruri, xtc si droguri.
Eu zic ca asta e distractie si viata reala.
0
28-02-2010, ora 18:56
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
mam spart maxim 2 pastile 3 liniutze 200 d JB minimal techno la 6 am intrat intr-o mare depresie nemaiavand prafuri si de nervi am plecat aksa...in drum spre casa miam luat o vodka am bauto rapid mam facut manga de tot si miam luat somn direct :)).asta e viatza cu sarurile de baie :( dar pana mea bine ca macar nam treaba in zilele obisnuite si reusesc sa ma abtin fara prea mari probleme.nu va mai certati fetele parca sunteti niste cocosei suparati ;)) ce naiba fiecare cu ale lui nu poate fi nici ca tine nici ca mine stiti cum e :).
0
28-02-2010, ora 22:18
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
:))))) eu de frica sa nu patesc k tine nu am mai tras :))) si am dat'o exclusiv pe whisky k stiam k dak bag intr'una si se termina o sa intru in depresie, asa m'am distrat pana am plecat ultimii din club :)))
0
28-02-2010, ora 22:45
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Eu incredibil de bine ma simt fara ele.Ar trebui sa le lasati si voi. Chiar pe bune.
Viata e foarte frumoasa fara ele.
Si o zic din prisma unui fost consumator...
Ma simt incredibil de bine in pielea mea.
0
28-02-2010, ora 22:56
eomamaia
Nu este medic/terapeut
eomamaia
e bine ca se lasa lume asa trebue sau macar sa incercam sa le lasam azi am tras prima data k si sincer a fost desul de bine poate chiar mai bine ca magicul

dar maine nu promit sa stau cuminte am eo o presimtire asa
0
28-02-2010, ora 23:57
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
condoleantze auroraanamaria... imi pare rau pentru ce vad , urmaresc topicu asta de la inceput, chiar is curios sa'mi dai mai multe detalii cu privire la boli, eu nu mai consum de cand s-au interzis si nu vreau sa mai aud de ele, dar am deja.. aproape o luna
si nu mi-au trecut acele spasme.., tresar de nebun , poate mi'oi face si eu niste analize. un id de mess ?

Nu mai bagati sintetice, nui nici o combinatie ! fumati iarba ! e cel mai sanatos
0
02-03-2010, ora 02:29
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
vreau sa va zic ca astazi am avut d ales intre a-mi plati sala si a baga niste praf.ce credeti ca am ales?bagatiai -* ele prafuri :)) vreau sa ma fac si eu baiat mare alea alea ce -* sa vada o fata la un schilod cu ochii bagati in cap delirand anevoios ba ce as baga o linie!.la club frate si asta sa zicem odata pe luna cand am d gand sa o fac de 7 stele :P in rest imi vad de viata mea si imi caut alinarea in lucruri mai putin toxice :P.ambitia mea este aceea d a arata celor ce au vazut in mine doar un drogat d mahala ca de fapt lumea se mai schimba si se schimba chiar frumos ;)).nu zic frate nu mai trage, frate vezi cat tragi!!!! o seara buna

(*modificat de administrator)
0
02-03-2010, ora 16:00
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
Bravo rubinio, viata e frumoasa normal, nu trebuie sa tragi zilnic, asta nu e viata, sa depinzi de droguri. La club, normal, cum ai zis, ceva acolo, merge, dar ar fi bine sa incercam sa nu mai bagam toate prostiile gen flower, ceva natural, eu akm sambata a fost ultima oara, o sa ma limitez la o pastiluta sau verde. Si buna alegerea cu sala, te relaxeaza, ai o ocupatie si in final arati si bine. Si eu ma duc zilnic. Sa ne auzim numai de bine :*
0
03-03-2010, ora 14:12
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Vad ca prezenta pe forum si a comenturilor a scazut odata cu ilegalizarea mephedronei, banuiesc ca multi au reusit sa se lase din moment ce nu mai e asa mare activitate pe forum si in locul discutiilor despre droguri au loc divergente si certuri intre unii utilizatori.
Sper ca din cauza asta nu mai este activitate pe forum.
Eu unul asa m-am gandit.
0
04-03-2010, ora 21:08
IubitaMea
Nu este medic/terapeut
IubitaMea
Sa speram ca are Dancre dreptate.
Povestea mea cu sarea s-a terminat dupa ce mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri daca am inceput sa bag singur prin casa! Ultima oara mi-am luat singur un gram si am bagat stand de nebun prin casa tot weekend-ul. Au urmat vreo cateva zile tareee uraaaate... De vreo 2 sapt insa... lucrurile au revenit la normal-ul... normal. Sunt chiar f bine dispus, m-am ingrasat, bag si eu sala, vine caldura se iese la un gratar, terasa. Nici nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt acum in pielea mea :P. Cine nu-i tare de cap... sa-si lase acasa fanteziile cu droguri! Sa auzim numai de bine.
0
04-03-2010, ora 21:17
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Eu ieri seara eram in oras, eram intr-un cartier mare din Hamburg, care e plin de disco si cluburi si mi-am cumparat 1 g de iarba, muguri.
A fost bunicica :D.
Aveau si XTC dar eu doream doar weed.
0
04-03-2010, ora 21:19
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
P.S. Absolut nici un efect advers, doar stiti cum e iarba adevarata :D
0
04-03-2010, ora 21:23
Casiana S.
Nu este medic/terapeut
Casiana S.
In weekend se fac 2 sapt de cand nu am mai luat nimic... insa am uneori o pofta nebuna...nu pot sa ma mint singura sa zic ca nu as lua daca mi s-ar oferii...de asta poate si evit sa ies in anumite cercuri...astea 2 sapt am stat in casa, am gatit...cum zice si IubitaMea...ma simt mai bine...mananc...nu mai am depresii insa uneori ma gandesc "Ma simt atat de bine acum...daca as avea si ceva praf ar fii minunat"...si asta nu prea e ok.poate o sa scap si de asta
0
05-03-2010, ora 08:29
IubitaMea
Nu este medic/terapeut
IubitaMea
Cam asa ca si tine eram si eu Casiana, incearca doar sa nu te mai gandesti la praf...
Eu am adunat in cap atat de multe lucruri negative despre cacatu asta de sare incat daca mi-ar da cineva acum o punga de un gram l-as arunca in wc in secunda doi.
Mai asteapta putin, fa ceva pentru corpul tau... o sa ajungi sa urasti si tu praf-urile.
Sa nu te puna naiba sa bagi... doar mai asteapta si o sa iti treaca dorinta de lua praf
0
05-03-2010, ora 17:29
Casiana S.
Nu este medic/terapeut
Casiana S.
Ideea e ca eu nu prea am f multe lucruri negative legate de praf...mereu cand am luat a fost f frumos si m-am simtit extraordinar de bine...in timp am reusit sa controlez si depresiile si nu le-am mai avut...si asta ma face sa ma gandesc cat de bine era...clipe de neuitat cu iubitul..chestii din astea...acum ca nu mai iau nici eu nici el...e altfel...se vede diferenta...suntem tot noi..dar cu praf eram de nedescris...si mai ales cand stii ca e elixurul adev:) si vb si pov o noapte intreaga...am momente cand imi e dor de asta...aseara am iesit in club...am refuzat sa iau pt ca nu era magic.si altceva nu iau.m-am distrat...am stat pana la 7 dim.am dansat...dar nu e la fel.parca nici in poze nu mai sunt asa fotogenica de cand nu mai iau:)) cand luam din 20 de poze in 19 eram adorabila:)) poate si pt ca am incercat sa controlez toate ticurile specifice...cu maxilarul...cu stransul din dinti...si toate cele...ca sa nu observe lumea mi le-am controlat de la inceput si nu le faceam.nu stiu...poate pana o sa am ocazia sa dau de magic(nu il caut, sa aiba cineva sa imi ofere ma refer) o sa imi treaca si nostalgiile astea fata de el
0
06-03-2010, ora 08:54
Sz
Nu este medic/terapeut
Sz
Aseara am fost si eu la club si de data asta nu am mai picat tentatiei si nu am mai luat. Bine k la fel k si la Casiana, nu am nicio experienta neplacuta si niciodata nu am luat in exces dar am zis eu de data trecuta, k gata, pun linie intre mine si flower pentru k nu vreau sa stiu ce stricaciuni a cauzat in organismu meu. Apropo, si'a mai facut analize vreun fost consumator/consumator de Flower/Special ?
0
06-03-2010, ora 15:10
rubinio
Nu este medic/terapeut
rubinio
ce tare e de voi..vrei lucruri negative?tocmai gandul asta e un lucru negativ.mie nu mia dat pace ceva vreme.chiar am avut niste cosmaruri f urate ca sa nu mai zic ca interesul fata de viata dispare odata ce nu mai ai magic flower si toate aceste prafuri.. (iubita mea) cred ca a cam luat-o pe coaja ca si mine de a ajuns sa le urasca ;)).e aiurea frate nu trebuie sa te lasi condus de niste senzatii care in timp iti scriu sentinta pe cavou :).cel mai bine la club o pastila buna si cu asta basta ce atata kkt.mia zis un amic care aflase d la un fost patron d magazine d vise ca prafurile astea in strainatate sunt bagate in rosii castraveti ardei si intr-o luna se fac uriase :)).sa stiti ca nu e vrajeala ce scria pe ele chiar sunt folosite ca ingrasamant.fac o rosie sa fie cat un bostan.dar ma intreb daca are vreun gust saraca :)) sau e prea bine sa iti mai dea si tie un gust bun pe botik ;))hai ceau :* fetitele
0
06-03-2010, ora 18:20
Casiana S.
Nu este medic/terapeut
Casiana S.
Inseamna ca organismul uman se manifesta diferit :)) nicidecum nu ne fac uriasi si nici ca ingrasamant nu actioneaza...te slabesc in ultimul hal... rubinio...sunt constienta ca exista f multe efecte negative...am citit pe forum destule experiente...nu am trecut prin ele si nici nu vreau sa ajung sa mi se intample...poate asta e si motivul pt care incerc sa rezist tentatiei...dar tocmai faptul ca nu am ajuns la stadiul in care sa am diferite prob din cauza lui ma face de multe ori sa "poftesc"... ma gandesc ca mai merge un pic un pic... sa vedem cum trecem cu totii de seara de sambata... de vineri am trecut cum am trecut dar sambata e mai dificil:)) e Saturday Night... Distractie placuta tuturor...
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 181920 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.