Colestaza de sarcina

04-06-2009
danuta cluj
Nu este medic/terapeut
danuta cluj
Buna, am citit mesajul domnei Bianca, intr-o noapte cand nu puteam sa dorm din cauza mancarimilor. Atunci eram foarte obosita ( extenuata fizic si psihic) si nu am luat in considerare exact datele transmise de dansa. Am apelat la 2 doctori ginecologi, primul mi-a indicat claritin, care nu avea nici o legatura cu colestaza, si cel de-al doilea care mi-a urmarit sarcina pana la 6 luni a pus diagnosticul de colestaza.Dansa mi-a spus ca pericolul este de a muri fatul si, chiar eu si sa urmarim saptamanal analizele.Am luat medicamente(si chiar si somnifer pt a putea sa dorm) indicate de dansa in sapt 36/37, care cred ca m-au facut sa ma simt o idee mai bine dar din pacate in sapt 38 (acum o luna s-a intamplat) la o vizita medicala ne-am trezit ca ii scade pulsul la copil.Am fugit la spital si din pacate, copilul nu a mai fost salvat. In clipa de fata suntem(eu si tatal) in stare de soc, pt ca nu ne vine sa credem ce s-a intamplat, mai ales ca am avut deplina incredere in doctorul care ne-a pus diagnosticul. Ne gandim de ce nu am insistat sa ne provoace nasterea mai repede, dar noi am avut incredere in doctorul nostru care a zis ca mancarimea va trece dupa ce voi naste si ca este bine sa ajungem la termen, daca valorile nu vor creste. Acum ne punem o gramada de intrebari la care nici dansa nu a putut sa raspunda, doar ca aceasta colestaza este, nu imi vine in minte cum a spus doctorita, "ca este o boala ce te poate lua prin surprindere", cam asa a vrut sa spuna iar noi am ramas nedumeriti, de ce a trebuit doctorul sa riste viata copilului, daca stia de riscuri.Oare noi o sa mai putem sa incercam vreodata sa fim parinti, cu aceste riscuri la care te expun doctorii nostri? Astept din tot sufletul pareri si Doamne ajuta sa trecem cu bine peste aceasta grea pierdere.
4 comentarii
0
05-06-2009, ora 13:48
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna Danuta!
nu ma pricep eu la problemele pe care le-ai avut dar vreau sa te incurajez (sa va incurajez pe tine si sotul tau) sa va impacati cu trecutul.trebuie timp, rabdare, intelegere, si foarte multa putere ca sa puteti trece peste aceasta incercare grea care a cazut pe umerii vostri.te inteleg ce simti am pierdut si eu o sarcina si mi-am pus tot felul de intrebari care de fapt nu isi mai aveau rostul, chiar si medicul mi-a spus ca, , numai Dumnezeu stie".pe mine Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste durere dar a fost greu recunosc.incercati sa fiti aproape unul de celalalt sa va sprijiniti, sa plingeti impreuna si cel mai important sa aveti nadajde si speranta. cu trecerea timpului cind o sa fiti pregatiti o sa mai incercati si eu sper din tot sufletul sa fie cu final fericit.
iti spun ca noi am reusit pentru a te incuraja dupa 4 ani de asteptare de multe analize si doctori Dumnezeu ne-a binecuvintat cu o fetita.
din tot sufletul va doresc numai bine!
0
11-06-2009, ora 20:12
danuta cluj
Nu este medic/terapeut
danuta cluj
multumesc DEAR pt mesajul tau!
0
19-01-2010, ora 21:22
danuta cluj
Nu este medic/terapeut
danuta cluj
D-na Rotaru este foarte ok si cu mine s-a purtat extraordinar pe parcursul sarcinii, insa la sfarsit a fost destul de tragic pentru ca ne-am pierdut bebelusul si nu stim de ce.
0
06-06-2013, ora 13:27
alexandrabianca91
Nu este medic/terapeut
alexandrabianca91
buna sunt alexandra as dori sa stiu si eu daca este riscu de a ramane insarcinata.am luat yasmin timp de 8 luni, ultima luna am inceput tableta si am luat doar 2 pastile apoi am avut contact sexual neprotejat si am intrerupt tableta. in saptamana de pauza am luat augumentin, este risc sa fiu insarcinata ? pe data de 15 mai am avut menstruatiile dar mau tinut doar 2 zile iar pe 24 mia aparut iar menstruatiile si tot 2 zile ma tinut.ast un rasp, am mai rimis mesaju asta dar nimeni nu mi a raspuns va rog mult multumesc de intelegere anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Colestaza intrahepatica a sarcinii Sindromul colestazei

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colestaza intrahepatică (de sarcină)
  •