Colici?

26-01-2015
raciudaniel
Nu este medic/terapeut
raciudaniel
Buna seara. Sunt tatal unui baiat de aproape 7 saptamani si inca din primele zile ne confruntam cu unele probleme digestive. Pot spune ca aceste probleme nu sunt continue, iar el este un luptator, in sensul in care nu plange / urla ci infrunta durerea prin zgomote, ce-i drept si acestea neplacute. Somnul este fragmentat de crampe, pot aparea si la 2-3 minute, adesea doarme doar pe noi. Am incercat cu Baby Drink, dar am citit foarte multe pareri negative, apoi Espumisan, care mie imi dadea senzatia ca ii produce si mai multe neplaceri, iar de 1 saptamana am trecut pe Colief, care a parut ca da randament, dar astazi, pentru prima data ne confruntam cu criza de plans. Are cam 4-5 scaune pe zi, majoritatea explozive. Baiatul creste bine (a crescut 3 cm in prima luna), ia in greutate(in ultimele 4 saptamani a luat aproape un kilogram), radem, dansam, ii place plimbat cu masina (de altfel criza de astazi doar asa am reusit sa o amelioram, tin sa evidentiez faptul ca nici in masina somnul nu era lin, ci cu maraieli constante) dar ma sperie faptul ca nu stiu daca sa asociez aceste stari cu mult numiti colici sau alta problema. Am inceput sa-l si infasam pentru ca somnul ii era perturbat si de sperieturi legate de maini sau miscari bruste. Astept un sfat de la dumneavoastra. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
26-01-2015, ora 18:08
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna ziua,
Nu va speriati...cred ca sunt colici abdominale.
In primul rand v as intreba ce alimentatie primeste, naturala.. sau artificiala.
M a mir ca n a mers cu espumisan..
Daca ia in greutate, daca psihomotor se dezvolta normal nu e cazul sa va ingrijorati.
Sanatate si sa va traiasca.
0
26-01-2015, ora 18:14
raciudaniel
Nu este medic/terapeut
raciudaniel
Multumesc mult pentru urari. Primeste alimentatie naturala. Am incercat cu espumisan, apoi cu Colief si acum am trecut pe Infacol. Dar m-am speriat cand m-am intors de la munca si am auzit ce scaun a facut. Plus de asta parca se chinuie din ce in ce mai tare, iar somnul este fragmentat la 2-3 minute. E greu sa-l auzi si sa-i vezi mutrisoara nenatural schimonosita!
0
26-01-2015, ora 22:34
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Ati inceput sa i dati ceai???ca unii zic...nu, altii zic da...daca da, dati i ceai anticolici, chimen si anason...Atentie la ce mananca mama...
Periodic mergeti la medicul pediatru, uni dau si debridat sirop, dar va rog sa nu dati nimic fara acordul medicului.
Mult noroc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi cercetări pun sub semnul întrebării ce știam până acum despre plânsul copiilor
  •