Colon iritabil?
Am o balonare excesiva si se aud sunete exagerat de tare si este deranjant pt ca aud si cei din jur.
Am inceracat cu debridat de 100mg. 2 de dim, si inca 2 in cursul zilei (nospa nu are efect) si tot se aud sunete puternice, au un efect scurt pastilele. Iau carbocît cate 4 comprimate dupa masa si nu face fata. Sab simplex si kebene nu au rezultate.
Ma balonez de la orice.
Am incercat cu iaurturi probiotice si tot nu scap de balonarea excesiva. Cafea beau doar in weekend.
Cum scap de sunetele produse de colon si de flatuenta?
Am inceracat cu debridat de 100mg. 2 de dim, si inca 2 in cursul zilei (nospa nu are efect) si tot se aud sunete puternice, au un efect scurt pastilele. Iau carbocît cate 4 comprimate dupa masa si nu face fata. Sab simplex si kebene nu au rezultate.
Ma balonez de la orice.
Am incercat cu iaurturi probiotice si tot nu scap de balonarea excesiva. Cafea beau doar in weekend.
Cum scap de sunetele produse de colon si de flatuenta?
1 comentarii
Exista produse naturiste care va pot ajuta.
Intrati pe site-urile companiilor Hofigal, PlantExtrackt, Fares etc si vedeti ce va recomanda pt colon iritabil.
Intrati pe site-urile companiilor Hofigal, PlantExtrackt, Fares etc si vedeti ce va recomanda pt colon iritabil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 6Balonari dese. Astept raspuns, va rog
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 10Problema la ficat
- 3disconfort abdominal in special dimineata
- 3copil 1 an si 5 luni: diaree, multe gaze
- 1Colon iritabil sau gaze in stomac? remedii..
- 1Zgomote ciudate in stomac
- 3Probleme cu stomacul
- 1Senzatie de balonare continua
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
- 5Problema bolboroseli in burta, gaze
- 1Balonari, indigestie, ca multi de pe aici
- 3Bolboroseli și crampe abdominale
- 1Bolboroseli în abdomen
- 0Durere de spate și balonare
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
Mai multe informații despre: Flatulenta Regimul in balonare Balonarea zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: