Colon iritabil?
Am o balonare excesiva si se aud sunete exagerat de tare si este deranjant pt ca aud si cei din jur.
Am inceracat cu debridat de 100mg. 2 de dim, si inca 2 in cursul zilei (nospa nu are efect) si tot se aud sunete puternice, au un efect scurt pastilele. Iau carbocît cate 4 comprimate dupa masa si nu face fata. Sab simplex si kebene nu au rezultate.
Ma balonez de la orice.
Am incercat cu iaurturi probiotice si tot nu scap de balonarea excesiva. Cafea beau doar in weekend.
Cum scap de sunetele produse de colon si de flatuenta?
Am inceracat cu debridat de 100mg. 2 de dim, si inca 2 in cursul zilei (nospa nu are efect) si tot se aud sunete puternice, au un efect scurt pastilele. Iau carbocît cate 4 comprimate dupa masa si nu face fata. Sab simplex si kebene nu au rezultate.
Ma balonez de la orice.
Am incercat cu iaurturi probiotice si tot nu scap de balonarea excesiva. Cafea beau doar in weekend.
Cum scap de sunetele produse de colon si de flatuenta?
1 comentarii
Exista produse naturiste care va pot ajuta.
Intrati pe site-urile companiilor Hofigal, PlantExtrackt, Fares etc si vedeti ce va recomanda pt colon iritabil.
Intrati pe site-urile companiilor Hofigal, PlantExtrackt, Fares etc si vedeti ce va recomanda pt colon iritabil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1flatulenta si balonare
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 11constipatie si balonare
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 4Dureri menstruale, balonare si pietre la rinichi
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 3balonare gaze la stomac
- 1Probleme intestinale?
- 2Pangastrita Cronica Eroziva, metaplazie
- 0Bebelus 3 saptamani balonat !!
- 3Umflata, cauze negasite
- 3Bolboroseli și crampe abdominale
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 3Balonare, crampe abdominale, lipsa poftei de mancare
- 2Gaze intestinale excesive
Mai multe informații despre: Flatulenta Regimul in balonare Balonarea zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: