Colon iritabil-simptome și tratament
Am fost diagnosticat, acum 4 ani, cu colon iritabil, în urma unei colonoscopii. Am urmat tratament cu spasmomen și meteospasmyl. De câteva zile, am dureri extrem de mari în partea stângă, sub coastă. Scaunul este normal, nu am sângerări, doar că se repetă de 3-4 ori pe zi, fiindcă am mereu senzația de defecație incompletă. Dar problema cea mai mare este persistența durerilor, care uneori devin aproape insuportabile. Știe cineva un medicament, un remediu, fie el și naturist, care poate duce la diminuarea durerilor? Mulțumesc.
4 comentarii
După căutari suplimentare, se zice că colonul iritabil poate să fie și din cauza lipsei Vitaminei D, deoarece acest sindrom se manifestă mai mult toamna, iarna din cauză că nu ne alimentăm coerent de la soare cu Vitamina D.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colon iritabil de un an jumate.. Am tot cerut sa fac colonoscopie dar mi s-a spus ca nu este cazul.
- 1colonul iritabil?
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 164Helicobacter vs Sulforaphane
- 5helicobacter sau colon iritabil ?
- 1colon iritabil
- 5constipatie si colon iritabil - ce detoxifiante pentru colon ajuta?
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 1919 ani, SCI sau cancer de colon?
- 10de 11 ani ma chinui
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 17Cred ca boala colonului iritabil!
- 1Colon iritabil
- 6urgenta ! probleme la colon
- 0Bună seara sau Bună dimineața!
- 7Colon Iritabil! Nu mai știu ce să fac!
- 0Reactii dupa regim strict colon iritabil si gastrita
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 2Colon iritabil - dureri, tratament
Mai multe informații despre: Colonul iritabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: