colon iritabil...sau altceva
Buna,
De 3 ani sufar de o durere in partea satnga, pe langa buric.
Am facut 4 ecografii (una saptamana trecuta) dar mi s-a spus ca am f multe gaze in abdomen si sufar de un colon iritabil. Pt linistea mea mi-au recomandat endoscopia. Este o procedura dureroasa? Cat dureaza?
Pot sa am cancer? Am o perioada f stresata si am suferit si de depresia si atacuri de panica (sunt sub tratament)
De 3 ani sufar de o durere in partea satnga, pe langa buric.
Am facut 4 ecografii (una saptamana trecuta) dar mi s-a spus ca am f multe gaze in abdomen si sufar de un colon iritabil. Pt linistea mea mi-au recomandat endoscopia. Este o procedura dureroasa? Cat dureaza?
Pot sa am cancer? Am o perioada f stresata si am suferit si de depresia si atacuri de panica (sunt sub tratament)
1 comentarii
Eu nu sint medic dar iti pot spune din propria-mi experienta ca endoscopia nu este greu de suportat ci doar neplacuta.Medicii care au aceasta competenta, sint f bine pregatiti si reusesc s-o efectueze, uneori fara sa-ti dai seama.Nu tb sa ai emotii, se face anestezie locala si...cu D-zeu inainte...citind ultimele rinduri, inteleg de ce esti ingrijorata...mult succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?