Colonoscopie virtuala

12-03-2018
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Salut,

As dori sa fac o colonoscopie virtuala si nu stiu ce centru sa aleg. sunt dintr-un oras care nu este centru universitar si mi-ar fi mai usor sa merg la cluj sau timisoara. dar nu exclud nici bucurestiul.


A facut cineva aceasta investigatie ? ma puteti indruma catre o clinica privata ?


multumesc !
1 comentarii
0
13-03-2018, ora 00:46
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Mi-am raspuns singur, sunt joi 16.04.2018 programat pentru colonoscopie virtuala la clinica Hiperia Timisoara...

Initial imi doaream la cluj dar respectivii dorea trimitere de la specialist si chiar mi-a fost greu sa merg la respectivul sa i spun sa mi dea bilet ( sigur imi dadea intrucat am facut vreo 3 investigatii la el ) dar mi-a fost putina jena intrucat m-a rugat sa mi faca colonoscopie clasica si nu i-am dat in bune ( nu ca sunt eu fricos, dar la noi in gorj se pare ca prostia si incompetenta medicilor e la ea acasa ) :) Am fost operat de 2 ori de deviatie de sept, internat prin toate sectiile ( gastro, interne, orl, neuro, infectioase ), de ce ? niciunul din astia nu s-a uitat la "fatza" mea si sa zica, dute ba tampitule la "nebuni " :)) m-a rezolvat in cateva luni un psihiatru cu ceva competente de psihologie sa zic asa, vorbea tare frumos si sedinta dura peste 40min :), concluzie o anxietate si ceva atacuri de panica au fost cautate 4 ani cu multiple internari :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici