condiloame acuminate
buna am si eu o nelamurire in legura cu condiloamele acuminate, am fost la medicul dermatolog am facut tratamen cu ceva solutie maronie la cabinet timp de trei zile plus ca medicul mi-a zis ca incepand de maine sa folosesc crema cicaderm iar saptamana viitoare sa merg sa ma vada, dar nelamurirea mea este ca nu stiu daca condiloamele sunt si in interior nu doar la exterior, credeti ca ar fi mai bine sa merg la medicul ginecolog sa ma vada???nu stiu ce sa fac si mi-e frica pt ca nu am mai avut asa ceva niciodata si vreau sa scap de ele si daca se poate de finitiv:(.ma putei ajuta va rog??:(
1 comentarii
Buna ziua,
Condiloamele acuminate sunt determinate de anumite tipuri de HPV. Odata contactat virusul ramane cantonat in organism, deci nu exista posibilitatea sa scapati de el ci doar de leziuni.
Un consult ginecologic nu v-ar strica, mai ales ca trebuie sa faceti si testul Papanicolau.
Numai bine,
Condiloamele acuminate sunt determinate de anumite tipuri de HPV. Odata contactat virusul ramane cantonat in organism, deci nu exista posibilitatea sa scapati de el ci doar de leziuni.
Un consult ginecologic nu v-ar strica, mai ales ca trebuie sa faceti si testul Papanicolau.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut