condiloame interne

23-03-2009
lebada_neagra
Nu este medic/terapeut
lebada_neagra
buna ziua! va rog frumos daca se poate un raspuns! in cazul unor condiloame intravaginale de mici dimensiuni este necesara cauterizarea sau se pot remedia prin aplicatii de creme, tratament local sau intern? va multumesc!
4 comentarii
0
27-03-2009, ora 17:33
melisse
Nu este medic/terapeut
melisse
draga lebada_neagra si eu am acelasi diagnostic "condiloame interne". la inceput m-am speriat foarte rau pentru ca am consultat doi medici cu pareri diferite : unul imi sugera tratare cu Condyline, altul mi-a sugerat o eventuala cauterizare (dar dupa un tratament). intre timp am facut tratamentul sugerat de cel de-al doilea doctor + imunizare continua si azi m-am dus la control. rezultatul : nu-mi mai cauterizeaza condiloamele pentru ca nu mai este necesar; a spus ca vaginul arata (citez) "foarte bine! foarte bine!". eu ce sa cred? mi-a zis ca organismul meu trebuie sa lupte cu virusul, drept urmare nu mai e necesara cauterizarea.
ramane intrebarea pentru cine doreste sa ne lamureasca: mai este nevoie sa facem cauterizarea condiloamelor intravaginale?
0
27-03-2009, ora 18:18
lebada_neagra
Nu este medic/terapeut
lebada_neagra
buna sanziana21! din ce mi-ai relatat tu se pare ca nu mai este necesara cauterizarea.nu stiu ce tratament ai urmat tu in afara de cel imunizant, dar se pare ca a fost eficient si condiloamele s-au remis.organismul nostru poate contracara virusul cu conditia ca sistemul imunitar sa fie puternic. cat despre parerile medicilor, ambii s-au orientat spre cauterizare, pt ca si aplicarea de condyline este o cauterizare-chimica. totusi medicul care ti-a sugerat tratament si ulterior cauterizare a fost mai inspirat, probabil a anticipat remedierea...ce tratament ai urmat tu, daca vrei, sa revii cu noutati, te rog!multa sanatate si numai bine!
0
28-03-2009, ora 13:17
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
draga sanziana21, te rog sa-mi spui si mie ce tratament pentru imunitate ai urmat, deoarece ma lupt cu o candida, de 5 luni, si este clar ca trebuie sa-mi intaresc sistemul imunitar. Multumesc
0
28-03-2009, ora 17:12
melisse
Nu este medic/terapeut
melisse
dragă sori20, am luat Isoprinosine (6 pastile/zi timp de 10 zile/lună - deşi doza e reglabilă în funcţie de organism sau de indicaţiile medicului fie ginecolog, fie de familie) şi-n rest am folosit numai produse naturiste: Imunostim (care conţine Echinaceea şi Cat's claw), Baraka 450 mg şi Cătinofort. mai poţi lua şi ulei de cătină care are fff multă vitamina E. toată treaba este să le iei pe o perioadă relativ lungă de timp (cure de 2-3 luni/an de 2-3 ori/an) pentru ca organismul tău să poată căpăta imunitatea necesară. în cazul în care mai descopăr ceva pentru creşterea imunităţii revin cu informaţii. sper să-ţi fie de folos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  •