condiloame urgent pls!!!
acum vreo 2 luni am fost la medic si mi a zis ca am condilomatoza... eu nu am decat un singur partener, cu care ma voi casatori... vreau sa stiu... cum sa tratez condiloamele? ginecoloaga (si nu doar prima ginecoloaga la care am fost_ mi a zis sa astept pt ca intr un an sau doi se vor vindeca, chiar daca raman cu virusul. am facut papanicolau care nu a aratat decat inflamatie... si mi a zis ca nu i nevoie decat de stimularea imunitatii. in concluzie ce sa fac? astept? copii cand o sa putem face? am citit ca virusul hpv care provoaca condiloame de obicei nu da cancer. deci? caut solutii pls
3 comentarii
Condiloamele se ard cu solutie de podofilina sau prin cauterizare, depinde de intindere si de aspectul lor.Intr-adevar virusul HPV low risk nu da cancer de col uterin.Puteti avea o sarcina, pentru ca aceasta forma nu pune probleme.Partenerul dumneavoastra trebuie sa faca un consult dermatologic pentru a vedea daca prezinta si dumnealui semne ale acestei infectii, urmand totodata un tratament daca se impune necesar.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Doar virusul HPV poate provoca aceste condiloame? Se poate sa ai condiloame fara sa ai HPV? Astept raspunsul dvs. Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune: