Conferinta John Gray - adresata cuplurilor in impas

26-08-2015
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
In calitate de partener al organizatorilor conferintei, va invit sa-l cunoasteti pe inegalabilul John Gray, autorul cartii 'Femeile sunt de pe Venus, barbatii de pe Marte'.
Neînţelegerile în relaţiile de cuplu au devenit o problemă destul de serioasă în Uniunea Europeană, în anul 2012 - anul ultimei raportări - se înregistrau două milioane de căsătorii şi un milion de divorţuri. Acelaşi raport, al Eurostat, arată că nici România nu stă foarte bine la acest capitol.

În acest context delicat, autorul american Dr. John Gray, celebru pentru bestseller-ul "Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", va susţine pentru prima dată, în România, o conferinţa, în data de 17 noiembrie (Bucureşti) 2015, în care va dezvălui audienţei secretele unei relaţii trainice, care l-au făcut celebru peste tot în lume.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relaţia la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune şi care sunt într-o permanentă dorinţă de autodepăşire. De asemenea, speaker-ul îi va ajuta să interacţioneze mai bine cu cei din jur, să comunice mai eficient la locul de muncă şi chiar să negocieze mai bine cu şeful, colegii sau clienţii. Întreaga prelegere se va concentra pe mesajul de bază al cărţii "Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", conform căruia există deosebiri între barbaţi şi femei în toate domeniile vieţii - cele două sexe comunică, gândesc, simt, percep, reacţionează, răspund şi chiar iubesc în mod diferit. Înţelegerea acestor diferenţe esenţiale, spune expertul, ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relaţiile cu sexul opus.

Pana la 15 septembrie aveti sansa de a cumpara bilete la pret redus, comandand direct pe site-ul organizatorilor http://www.traininguri.ro/iubire si introducand in formularul de comanda, la casuta 'cupon de reducere', cuvantul PSIHOTRAINING! Reducerea obtinuta va fi de 60 de euro si va aparea pe factura dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la psihotraining@gmail.com
Psih. Cristina-Mihaela Stoian
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.