consiliere

27-01-2016
rcbogdan
Nu este medic/terapeut
rcbogdan
Buna ziua sunt Bogdan locuiesc in Bucuresti si as dori sa aflu daca exista vrun cabinet care deconteaza seviciile stomatologice. Va multumesc, mentionez ca sunt persoana cu dizabilitati
5 comentarii
0
27-01-2016, ora 11:52
Dr. Tabarcea Ion
Stomatologie
Dr. Tabarcea Ion
Buna ziua. Va recomand sa cautati un cabinet care are contract cu casa de asigurari de sanatate si poate reusiti sa va incadrati in plafonul decontat pentru pacienti. Din cate stiu, lista cu cabinetele stomatologice acreditate de ei este disponibila pe pagina de web a casei de sanatate aferenta zonei in care locuiti.
0
27-01-2016, ora 12:07
rcbogdan
Nu este medic/terapeut
rcbogdan
Am fost am intrebat am trimis mail-ri dar mau refuzat elegant sa zic asa.
0
27-01-2016, ora 18:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt unele cabinete aflate in policlinici de stat. Acolo trebuie intrebat ce si cat deconteaza. Vedeti Policlinica Dorobanti, Policlinica din Drumul Taberei aproape de Moghioros, Policlinica Titan. Sunati inainte sa mergeti pentru a cere informatii. Nu prin mail.
0
13-02-2016, ora 14:51
misha46
Nu este medic/terapeut
misha46
Buna ziua. Am o intrebare: daca am in partea de sus 5 dinti si in spate stanga inca doi, se poate face proteza fixa totala (cimentata)? Multumesc.
0
15-02-2016, ora 21:52
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! ati prezentat foarte sumar situatia dvs. depinde cum sunt dispusi acesti dinti, depinde de starea lor, de implantarea lor in os, depinde ce tip de lucrare va doriti. toate aceste detalii trebuie sa fie discutate la o consultatie in cabinet, nu online. aveti nevoie de o radiografie ortopantomograma, adica generala, in care sa se vada toti dintii si maxilarele si de o programare pentru o consultatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul