Constipatie?

08-01-2015
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Constipatia apare in urma unei dezechilibrul in alimentatie sau alte boli. Invinge constipatia cu o noua solutie, cu cura de fructe si nuci pe o perioada de minim o saptamana.

Cand e vorba de cura de fructe si nuci, atunci evitam alte alimente.Se pot administra intre 2 si 5 mese pe zi cu fructe si nuci, inclusiv apa cand tie sete.

Dupa cateva zile, constipatia se va finaliza, si dupa minim o saptamana de fructifier se poate relua alimentatia normala.
-*

(*modificat de admin)
4 comentarii
0
06-02-2015, ora 09:31
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Nu am scapat de constipatie, a reaparut!Nu pot trai numai cu fructe si nuci, revine si boala in schimb, si lipsa de proteine te imbolnaveste.

Constipatia a reaparut, azi am inceput tratamentul pentru flora intestinala, administrez medicamentul Linex (nu observ nici o reactie adversa).O sa vad rezultatele in cateva zile, plus ca iau si siropul Duphalax un paharel si jumatate, are flaconul cu sirop un paharel.

Sa vedem rezultatele in cateva zile, problema e ca am si fisuri anale de la constipatie, si sunt nevoit sa folosesc zilnic supozitoare cu glicerina sau microclisme.Iar pentru dureri folosesc crema proctolog, si pentru dureri puternice folosesc supozitoare Hermozon.

Am facut si clisma cu 1 litru de apa, dar pare ca forteaza fisurile anale, si durerile puternice apare dupa cateva ore si dureaza pana la 3 sau 4 ore, depinde cum fac scaunul.
0
06-02-2015, ora 11:04
anonimous
Nu este medic/terapeut
anonimous
Mersi pentru ca ne impartasesti experienta ta (in numele tuturor celor interesati de un tratament eficient impotriva constipatiei).

Daca ai ajuns sa faci zilnic supozitoare/microclisme inseamna ca suferi nu gluma!
E important sa iti vindeci fisurile si asta inseamna sa scapi de constipatie prin orice mijloace macar o luna. Apoi va trebui sa gasesti o metoda de a normaliza scaunul pe termen lung.

Desi cred ca ai incercat de toate si ai mai multa experienta pe tema asta decat mine imi permit sa-ti dau doua sfaturi:
1. consuma cat mai multa apa - cel putin testeaza cateva zile sa vezi daca ti se fluidizeaza scaunul cat de cat (peste 2 litri de apa/zi, poate chiar sa exagerezi putin)
2. ia o lingurita de tarate de psyllium pe zi
http://dieta.romedic.ro/aliment/tarate-de-psyllium
Un pachetel e 5-8lei si iti ajunge f mult timp. Psylium e folosit in majoritatea curelor de dezintoxicare f scumpe (si la care e cam singurul constituient util).
Lingurita asta de Psillium nu are efect miraculos, dar e posibil ca in cateva zile sa observi un scaun mai moale si "alunecos".
3. gaseste-ti un proctolog bun si tine-te de el pana scapi de fisuri/hemoroizi.

Nu e normal sa traiesti in mod cronic cu asa o durere! Scapa de ea!
Tine-ne la curent daca ai gasit vreun tratament care sa functioneze.
0
16-02-2015, ora 14:02
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Experienta mea poate fi si invatatura pentru alti, mai ales ca constipatia poate aduce multe probleme de sanatate.

Am luat cele mai bune supozitoare pentru dureri. Uneori fisurile anale poate provoaca niste dureri nesuportabile, de plangi de durere.

In sfarsit sunt pe drumul cel bun, sper sa pot continua tot asa. Obligatoriu scaunul zilnic, mai folosesc si supozitoare cu glicerina din cand in cand, iar lichide cat de multe, depasesc 5 litri de apa pe zi, plus sirop de 45 (un paharel si jumate) Duphalac. Iar alimentatia cu cat mai multe fibre, am cumparat tarate de secara, de grau, de psyllium, pun cate doua lingurite de fiecare tarate, amestecat cu iaurt. Se simte ca ajuta la scaun, un scaun mai moale.

Acuma de o saptamana folosesc numai unguient Pilex (contine si galbenele), ma ung cu degetul pentru ca nu e asa dureros, ung degetul cu crema cam 3 centimetri, si in varful degetului pun putina crema (cata un bob de mazare sau mai putin). Efectul e bun, dupa perioada asta de 1 saptamana trecuta numai am dureri, pot sa zic ca fisuri sunt aproape vindecate.

Acuma sunt in perioada cea mai buna, de vindecare totala, si am mare grija cu alimentatia si sa fac scaunul zilnic (obligatoriu).
0
05-03-2015, ora 19:40
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Buna seara.

Am rezolvat problema constipatiei, a fost din cauza altele. Asa cum am scapat de constipatie, am eliminat tratamentul pentru flora intestinala, si siropul, din pacate nu mi-au fost de folos.

Acuma sunt in finalizarea vindecari fisuri anale, nu mai simt nici o durere dupa scaun, dar inca mai folosesc crema unguien inca o saptamana.

Am fost programat pentru operatie, am facut multe tratamente dar nici o schimbare. Totul a fost in rezolvarea cauzei constipatiei, si aceasta constipatie s-a finalizat.

Va doresc o seara excelenta. Inca ceva, fisurile anale pot fi vindecate si fara operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •