Constipație și disconfort

05-10-2018
AlwaysStressed
Nu este medic/terapeut
AlwaysStressed
Bună seara! Am 17 ani, specific că sunt virgină (pentru a se elimina posibilitatea existenței unei sarcini). De mică am avut probleme cu diareea și constipația, însă în ultima perioadă simptomele s-au accentuat. Vă prezint simptomele. Balonare, gaze intestinale greu eliminabile, spasme, ușoare stări de greață, senzație de presiune și greutate în partea stângă a abdomenului atât jos cât și spre centru, sub ombilic, puțin diagonal. Menționez că în ultimele 2 zile am avut 2 eliminări/zi, consistente, însă am eliminat destul de greu. Nu a existat sânge sau ceva. De altfel, am o alimentație destul de deplorabilă, mănânc multe dulciuri din cauză că învăț foarte mult, salate și fructe nu am mai mâncat de foarte multă vreme, dar am mâncat multă carne, aproape la orice mâncare, lichide beau relativ puține, deși încerc să beau mai mult și nici mâncărurile lichide nu le prea frecventez. De asemenea, am observat și că am un puls foarte puternic în burtă. (În caz că are vreo legătură). Ce părere aveți?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns