Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
care dintre anticonceptionalele karisa sau yasmin sunt mai bune?
3 comentarii
1. In timpul sarcinii, nici unul dintre ele
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
Buna seara ! Am luat anticonceptionale triquilar aproape 2 ani. De o luna si jumatate le-am intrerupt. Mi-as dori sa raman insarcinata si intrebarea mea este daca trebuie facuta vreo pauza anume sau nu are vreo legatura faptul ca am luat anticonceptionale cu sarcina. Daca exista vreo legatura, atunci care e perioada de asteptare? Va multumesc.
eu am auzit ca medicii recomanda sa faceti o pauza de 6 luni intre anticonceptionale si sarcina; asa ar fi mai sigur ptr copil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3lipsa menstra
- 4anticonceptionale karrisa
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 23uitat pastila Yasmine
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 4anticonceptional Karissa si protectia..
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 7administrare yasmine
- 18yaz
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 17pilula contraceptiva
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore