Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
care dintre anticonceptionalele karisa sau yasmin sunt mai bune?
3 comentarii
1. In timpul sarcinii, nici unul dintre ele
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
Buna seara ! Am luat anticonceptionale triquilar aproape 2 ani. De o luna si jumatate le-am intrerupt. Mi-as dori sa raman insarcinata si intrebarea mea este daca trebuie facuta vreo pauza anume sau nu are vreo legatura faptul ca am luat anticonceptionale cu sarcina. Daca exista vreo legatura, atunci care e perioada de asteptare? Va multumesc.
eu am auzit ca medicii recomanda sa faceti o pauza de 6 luni intre anticonceptionale si sarcina; asa ar fi mai sigur ptr copil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 42Yasmine - sfaturi
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 3Yasmin si sarcina
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 3anticonceptionale yasmin
- 4Ciclu neobisnuit
- 7Vreau anticonceptionale care ingrasa
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 4Insarcinata sau nu
- 4Cand trebuie facuta pauza la tratamentul cu Yasmin
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 7pastila de a doua zi?
- 1Yasmine, un chist hemoragic si un endometriom
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin