continuarea tratamentului cu roacutane sau.nu ?
am postat mai multe mesaje la acnee, iar momentan dupa atatea tratamente, singurele rezultate le-am obtinut doar cu roacutane, insa nu stiu daca trebuie sa mai continui tratamentul caci sunt 6 luni de cand i-au 3/zi, medicul meu care mi-a prescris tratamentul a decedat.Aceasta este rugamintea mea de a-mi raspunde ce am de facut ? sa fac un tratament de mentinere sau ce ar trebui sa fac.?mai multe detalii ale bolii am postat de-a lungul timpului tot aici autor "si" Starea generala este f buna, am doar pete si semne de la acnee, acelea chiar nu stiu cum vor trece?
mentionez ca in urma cu un timp am mai discutat cu dvs.despre acnee utilizator, , si
mentionez ca in urma cu un timp am mai discutat cu dvs.despre acnee utilizator, , si
1 comentarii
Primul pas este optimizarea dietei!
Cautati de altfel pe google -dairy grains gluten casein Cordain- si veti vedea ca este esentiala starea intestinului, optimizarsa florei (un probiotic cu 4 -5 mld microorg /zi).
Sunt studii pomenite de Cordain.
Alte detalii
http://forum.romedic.ro/prod/Acnee_043230.html
Cautati de altfel pe google -dairy grains gluten casein Cordain- si veti vedea ca este esentiala starea intestinului, optimizarsa florei (un probiotic cu 4 -5 mld microorg /zi).
Sunt studii pomenite de Cordain.
Alte detalii
http://forum.romedic.ro/prod/Acnee_043230.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 0acnee si piele care se cojeste
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 1yasmin in tratarea acneei
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 2ACNEE
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 2hormonal?
- 3Medicatie acnee
- 6Acnee care nu mai trece