Continutul chimic al peliculelor contraceptive?
Buna, sunt Lavinia si am 26 de ani, acum catva timp am folosit Jasminelle ca si anticonceptional... am facut o pauza dupa care am reinceput sa iau aceasta pilula. De data aceasta lucrurile au mers foarte rau, in sensul ca am avut menstruatie pentru o luna inreaga... Am fost si la un control si pare totul in regula cu organismul meu... Dar imi este teama sa continui cu anticonceptionale orale.
Intrebarea mea este: Se poate gasi undeva, sau poate voi ca medici, puteti gasi compozitia chimica a peliculelor contraceptive? Va pun aceasta intrebare dat fiind faptul ca pe ambalaj nu este scris, sau cel putin tradus, nimic de acest gen si as vrea sa stiu daca sunt eu sau partenerul meu alergica/alergic la una din substantele continute de acest gen de contraceptie... Va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca nu mai am curajul sa trec din nou la anticonceptionalele orale!
Intrebarea mea este: Se poate gasi undeva, sau poate voi ca medici, puteti gasi compozitia chimica a peliculelor contraceptive? Va pun aceasta intrebare dat fiind faptul ca pe ambalaj nu este scris, sau cel putin tradus, nimic de acest gen si as vrea sa stiu daca sunt eu sau partenerul meu alergica/alergic la una din substantele continute de acest gen de contraceptie... Va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca nu mai am curajul sa trec din nou la anticonceptionalele orale!
1 comentarii
Lavinia, din cate am citit eu, aceste pelicule contraceptive sunt eficiente cam 65-70%. Ce faci cu restul pana la 100%, te risti? Nu stiu compozitia, probabil au spermicide. Eu zic sa va ganditi si la alte metode de contraceptie (dupa pilula, prezervativul ar fi cel mai eficient)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon