Continutul chimic al peliculelor contraceptive?

10-05-2009
Lavinia-Maria
Nu este medic/terapeut
Lavinia-Maria
Buna, sunt Lavinia si am 26 de ani, acum catva timp am folosit Jasminelle ca si anticonceptional... am facut o pauza dupa care am reinceput sa iau aceasta pilula. De data aceasta lucrurile au mers foarte rau, in sensul ca am avut menstruatie pentru o luna inreaga... Am fost si la un control si pare totul in regula cu organismul meu... Dar imi este teama sa continui cu anticonceptionale orale.
Intrebarea mea este: Se poate gasi undeva, sau poate voi ca medici, puteti gasi compozitia chimica a peliculelor contraceptive? Va pun aceasta intrebare dat fiind faptul ca pe ambalaj nu este scris, sau cel putin tradus, nimic de acest gen si as vrea sa stiu daca sunt eu sau partenerul meu alergica/alergic la una din substantele continute de acest gen de contraceptie... Va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca nu mai am curajul sa trec din nou la anticonceptionalele orale!
1 comentarii
0
15-05-2009, ora 17:59
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
Lavinia, din cate am citit eu, aceste pelicule contraceptive sunt eficiente cam 65-70%. Ce faci cu restul pana la 100%, te risti? Nu stiu compozitia, probabil au spermicide. Eu zic sa va ganditi si la alte metode de contraceptie (dupa pilula, prezervativul ar fi cel mai eficient)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul