Contraceptie
Buna! Iau Diane 35 de 2 ani, tratament dat de doctor ginecolog. Am si eu o intrebare: acestea te protejeaza si importiva sarcinii? Intreb deoarece am auzit diferite pareri
3 comentarii
medicamentul respectiv a fost scos de pe piata chiar in zilele trecute pentru ca a cauzat moartea a mai multe persoane
http://www.medscape.com/viewarticle/778499
http://www.medscape.com/viewarticle/778499
1.M-a distrat intrebarea ta. Daca Diane 35 sunt ANTICONCEPTIONALE, tu ce zici, te protejeza impotriva unei sarcini sau nu?
2.Pastilele sunt administrate si in afectiuni dependente de androgeni la femei: acnee, seboree, forme usoare de hirsutism, alopecie androgenica.
3.S-au retras de pe piata din Franta, nu din Romania.
2.Pastilele sunt administrate si in afectiuni dependente de androgeni la femei: acnee, seboree, forme usoare de hirsutism, alopecie androgenica.
3.S-au retras de pe piata din Franta, nu din Romania.
In Belgia a fost un mare scandal in ultimul timp. Se pare ca nu este un anticonceptional, este un medicament folosit pentru acnee si recomandat apoi de doctori ca anticonceptional, cu toate ca nu da protectie totala. Mai ingrijorator este faptul ca a cauza moartea catorva persoane si pare ca creste mult posibilitatea unor boli ale inimii. Parerea mea mai bine sa incerci un sterilet... nu "otrava" zilnica pentru ficat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Metode de conceptie
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 2intrebare diane 35
- 3ce se poate intampla?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 16Sfaturi pentru conceptie
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 4Contracepţie
- 1diane 35 si essentiale forte n
- 1Diane 35-ceva imi este neclar
- 0Anticonceptionalele si fumatul.
- 0ovule contraceptive
- 1metode de contraceptie
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
Mai multe informații despre: diane 35 contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: