contraceptie si tratament acnee
anticonceptionalele diane cat de puternice sunt?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
am folosit desorele, karisa, logest, yasmin dar nu le-am tolerat. sa fie din cauza ca am avut hepatita?
3 comentarii
Sunt la fel ca si celelalte, difera putin concentratia de hormoni.Ce fel de hepatita ai avut? Daca este de tip B sau C nu ai voie sa folosesti contraceptive pentru tratarea acneei.Daca ai avut de curand hepatita A doar dupa 6 luni, un an poti folosi contraceptive.
Buna.Am si eu o nelamurire...eu am ciroza hepatica...dar e spre vindecare...adik acum o saptamana am fost la control si mi s-a spus ca analizele sunt bune inclusiv coagularea, si ecografia de asemenea..doar splina putin marita...as putea totusi sa incerc niste anticonceptionale?Ar putea aceasta incercare sa-mi dauneze?Astept raspuns!!Va multumesc!
multumesc de raspuns.am avut hepatit A dar acum cativa ani.acum am alta problema si sper sa ma ajutati.medicul dermatolog mi-a recomandat jeanine cu roacutane pt acnee.roacutanul m-am decis sa nu il i-au datorita efectelor adverse pe care le are. am inceput primul blister de jeanine si m-am umplut de cosuri pe fata si spate.ce sa fac?imi poate recomanda cineva un doctor dermatolog bun, tg mures, cluj?sunt din sibiu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 3am nevoie urgent de niste sfaturi: anticonceptionale
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 3anticonceptionale sau sterilet
- 3cum pot scapa de acnee?
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 0acnee, nodulete
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 2Tratament acnee chistica aparuta dupa varsta de 18 ani
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon
Mai multe informații despre: diane 35 tratament pentru acnee anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: