contraceptive

As avea si eu nevoie de ajutor urgent. Pe 12 octombrie va avea loc nunta mea si tocmai pe data de 11 octombrie trebuie sa imi vina ciclul menstrual. Ce pot sa fac ca sa imi vina mai tarziu. Daca incep sa iau anticonceptionale acum, imi va veni ciclul mai tarziu? Va rog sa ma ajutati cu vreun sfat! Multumesc.
2 comentarii

Poti incepe sa iei anticonceptionale acum fara nicio problema, iti va decala data menstruatiei. Practic menstra o sa vina dupa ce termini blisterul la 2, 3 zile.

buna poti face injectii cu etamsilat 1-2 pe zi incepand cu data de 10 octombrie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pastila problema!!!
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 5operatie chist ovarian
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 2anticonceptionale luate gresit
- 2Karissa, am procedat corect?
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 0Ce poate fi???
- 8Este sau nu insarcinata?
- 2Sex neprotejat
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 0Intarziere ciclu
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: