Contraceptive in zilele de pauza

Buna! Iau Logest de vreo 4 luni iar acum sunt in cele 7 zile de pauza, iar in a 2.a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat. Ar trebui sa iau pastila de a 2.a zi pentru siguranta?
Multumesc!
Multumesc!
2 comentarii

Esti protejata si zilele de pauza.
NU lua pilula de a doua zi, este criminala pentru organism si mai ales daca iei deja anticonceptionale orale!
Sanatate!
NU lua pilula de a doua zi, este criminala pentru organism si mai ales daca iei deja anticonceptionale orale!
Sanatate!

Multumesc pentru raspuns! Insa din pacate am luat ieri o pastila de a 2.a zi (Escapelle) pentru ca imi faceam griji...
Nu am avut vreo stare negativa de la pastila... dar acum imi pun semne de intrebare
Nu am avut vreo stare negativa de la pastila... dar acum imi pun semne de intrebare
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Injectabil sau pastile
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3lo-femenal este eficient?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 8melleva 35 de 21 zile
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 10anticonceptionalele laurina
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 3Administrare anticonceptionale
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 1Administrare anticonceptionale
- 0cum iau contraceptivele?
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: