contraceptive Logest... cat timp e protejata?

buna seara, puteti sa ma ajutati si pe mine va rog frumos?
Prietena mea ia AC (logest) de aproape 3 luni, ginecologul ei i le-a recomadat pt chisturi ovariene, si i-a spus sa inceapa folia din a-5-a zi de menstruatie. Si as vrea sa stiu daca e protejata sau daca este vreun risc daca intretin contacte fara prezervativ in perioada de dinaintea menstruatiei (dupa ce a terminat folia) sau in timpul menstruatiei ?
Va multumesc
Prietena mea ia AC (logest) de aproape 3 luni, ginecologul ei i le-a recomadat pt chisturi ovariene, si i-a spus sa inceapa folia din a-5-a zi de menstruatie. Si as vrea sa stiu daca e protejata sau daca este vreun risc daca intretin contacte fara prezervativ in perioada de dinaintea menstruatiei (dupa ce a terminat folia) sau in timpul menstruatiei ?
Va multumesc
3 comentarii

anticoncepţionalele te apără oricând de sarcină... nu contează zilele. de aia le zice anticoncepţionale

spunetimi va rog pot sa folosesc o singura folie de logest???adika doar 21 de zile.mai ales ca e prima data si mie foarte frica...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 2folosirea anticonceptionalelor ca si tratament
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 5Am intarziat cu pastila
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 1logest si anestezia stomatologica
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 2Sindromul ovarului polichistic si anticonceptionalele
- 0anticonceptionale
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
Mai multe informații despre: Chistul ovarian logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: