contraceptive luate mai devreme

31-03-2007
addiana
Nu este medic/terapeut
addiana
la recomandarea medicului ginecolog am inceput sa iau yasmin. ultima menstruatie inainte de a lua yasmin a fost pe 20 februarie, pe 15 martie am avut o sangerare usoara-cateva picaturi, pe 16 la fel.. asa ca am inceput sa le iau. dar pot spune ca abia de pe 25 martie a inceput sa-mi curga ca la o menstruatie normala, poate chiar mai mult, inclusiv pana azi- 31 martie.oare am inceput sa le iau prea devreme? mai am de luat 5 pilule dintr-o folie. ce fac? ce sa inteleg din "continua" menstruatie ? multmesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
0
31-03-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Unul din efectele secundare ale anticonceptionalelor este "bramburirea ciclului", cu posibilitatea aparitiei unor sangerari intermenstruale. Din fericire, este un lucru practic intotdeauna trecator.
Este bine sa continuati sa luati toate pilulele, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Pe viitor este preferabil sa luati medicamente, in special hormonale, numai dupa consultarea medicului de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul