contraceptive - nu stiu ce sa fac?
prietena mea are 17 ani...ultima oara cand am facut dragoste s-a rupt prezervativul...a luat postinor 2 si mi-a marturisit ca a mai luat si inainte sa fim impreuna, de mai multe ori anul acesta. este posibil sa nu mai poata avea copii daca a luat de atatea ori intr-un interval asa de scurt?
va multumesc
va multumesc
2 comentarii
Rareori "pastila de a doua zi" poate da infertilitate, majoritatea doctorilor dealtfel crede ca nu exista nici o legatura. Pe de alta parte, sunt posibile alte efecte secundare care se cumuleaza in timp, de aceea "pastila de a 2-a zi" trebuie privita ca un "plan B".
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.
Sunt deacord cu diferenta intre Renault si Dacia. Dar va intreb, ce va face sa credeti ca DOAR prezervativele de proasta calitate se rup? Am 26 de ani si poate aceeasi credinta am avut-o si eu timp de multi ani la rand, pana cand am patit pe propria piele sa se rupa prezervativul - mai mult... de 2 ori aproape consecutiv - intr-o perioada de max 3 saptamani! Abia trecuse socul de la primul esec si... surpriza !!! A doua oara, la fel! Si erau DUREX !!!! Din loturi diferite si cumparate din locuri diferite! Si in termen de garantie! Stiti altele mai bune?!?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 14Pauza de 7 zile
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 4anticonceptionale si sunatoarea
- 4contraindicatii la janine
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 1Ce perioada pot folosii anticonceptionale fara intrerupere?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 12yasmin
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 1prezervativ rupt
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: