Contraceptive si noduli la sani

As dori sa incep sa folosesc ca metoda contraceptiva, anticonceptionalele orale.In urma cu 3 ani am descoperit ca am un nodul la san.Medicul ginecolog mi-a recomandat sa nu folosesc anticonceptionale, dar in decurs de un an, am fost nevoita sa folosesc de 4 ori contraceptia de urgenta.Am citit ca anticonceptionalele previn bolile begnine ale sanului, ceea ce ar fi un avantaj, dar contrazice recomandarea medicului.Sunt recomandate anticonceptionalele in cazul meu, si care pilula monohormonala sau combinata? Ce riscuri exista in cazul meu?
1 comentarii

alice88, ar fi bine sa stim exct diagnosticul pus atunci si daca ai facut sau nu mamografie.Doar in acest fel putem sa ne exprimam parerea cu privire la anticonceptionale.Sigur, cel mai nimerit ar fi sa mergi intr-un cabinet de planning cu rezultatul la mamografie si cu diagnosticul pus si sa discuti cu medicul de acolo

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 6contraceptivele si medicamentele
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 2Mai pot ramane gravida dupa 9 ani de contraceptie?
- 19Am uitat de iau pilula. Acum ce fac?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 3Administrare anticonceptionale
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 0Ce sa fac???
- 2noduli la sani
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor nodul la san
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: