contraindicatii reflexoterapie

30-10-2009
rhody
Nu este medic/terapeut
rhody
eu am o hepatita cronica tip B pe care o tin sub control, in sensul ca nu este activa si imi fac regulat controale.si analizele au fost aceleasi mult timp...acum am facut o terapie mai lunga cu reflexoterapie, aproape zilnic, de vreo luna si am crezut ca analizele mele se vor imbunatati.dar mi-au iesit mai rele decat data trecuta ! desi ma simt excelent, nu obosesc, dorm bine, nu am nimic.TGP este 210 si sunt foarte ingrijorata.sa fie un efect al reflexoterapiei, in sensul ca poate, se elimina toxinele din corp si din aceasta cauza analizele sunt proaste ? cum sa inteleg paradoxul intre starea fizica excelenta si analizele foarte proaste ?
2 comentarii
0
30-10-2009, ora 14:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
1. Medicina masoara TGP-ul, insa habar nu are ce il afecteeaza in totalitate
2. Faptul ca te simti bine nu inseamna ca nu ai deloc daune la ficat sau esti perfect sanatos (nimeni nu este)
3. Nu este bine sa intrii in panica din cauza la o analiza f. schimbatoare
4. TGP-ul creste si scade in functie de ce intra in corp si si de reflexoterapie
5. Repeta analiza dupa cateve saptamani ca sa te linistesti
6. Incearca sa-ti detoxifiezi mereu corpul cu ceaiuri si alimentatie sanatoasa.
0
30-10-2009, ora 14:42
rhody
Nu este medic/terapeut
rhody
Multumesc foarte mult pt raspunsul promt si sper avizat ! multumesc si pt incurajari !
asa este, te simti bine si ai analize proaste si viceversa.o sa-mi repet analizele in alta parte si daca tot asa sunt, trebuie sa iau calea bucurestiului.
Adaugă un comentariu / răspuns