copil agitat, va rog niste sfaturi
Copilul are 1 an si 8 luni si de cateva zile este ff agitat, am observat ca i dau doi dinti noi, dar face ff urat, se enerveaza din orice, plange si tipa incontinu, nimik nu vrea, se da cu curu de pamant, i-am dat nurofen pt dureri dar degeaba..nu vad o ameliorare prea mare, pana acuma a fost un copilas cumintel, dar acuma e ff agitat si cand vrea ceva si nu-i dai plange si tipa si abia se linisteste, nu stiu ce poate fi cu el, chiar asa sa fie din cauza dintiilor?va rog niste sfaturi pt ca sunt un pic cam nelinistita, nu sunt obisnuita sa-l vad facand asa.multumesc.
2 comentarii
Aparitia dintisorilor il determina sa fie atat de agitat!Exista un gel pt calmare, Calgel se numeste si se aplica pe gingie.Se poate cumpara de la farmacie sau puteti sa mergeti la medicul pediatru sa va recomande ceva!
Numai bine si multa rabdare! ;)
Numai bine si multa rabdare! ;)
Copilul dvoastra este bolnav, asa cum simiti dvoastra foaret corect !
Insa doctorii nu vor depista nimic si vor da vina ba pe una ba pe alta.
Un copil sanatos nu se manifesta asa, in ciuda dintilor.
Un doctor homeopat cu experienta va poate ajuta cu numai o singura consultatie caci ce are copilul este foarte evident in homeopatie !
Consultati un homeopat cu experienta !
Insa doctorii nu vor depista nimic si vor da vina ba pe una ba pe alta.
Un copil sanatos nu se manifesta asa, in ciuda dintilor.
Un doctor homeopat cu experienta va poate ajuta cu numai o singura consultatie caci ce are copilul este foarte evident in homeopatie !
Consultati un homeopat cu experienta !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Întârziere în vorbire/Autism?
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta