copil agitat, va rog niste sfaturi

14-07-2009
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
Copilul are 1 an si 8 luni si de cateva zile este ff agitat, am observat ca i dau doi dinti noi, dar face ff urat, se enerveaza din orice, plange si tipa incontinu, nimik nu vrea, se da cu curu de pamant, i-am dat nurofen pt dureri dar degeaba..nu vad o ameliorare prea mare, pana acuma a fost un copilas cumintel, dar acuma e ff agitat si cand vrea ceva si nu-i dai plange si tipa si abia se linisteste, nu stiu ce poate fi cu el, chiar asa sa fie din cauza dintiilor?va rog niste sfaturi pt ca sunt un pic cam nelinistita, nu sunt obisnuita sa-l vad facand asa.multumesc.
2 comentarii
0
14-07-2009, ora 23:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Aparitia dintisorilor il determina sa fie atat de agitat!Exista un gel pt calmare, Calgel se numeste si se aplica pe gingie.Se poate cumpara de la farmacie sau puteti sa mergeti la medicul pediatru sa va recomande ceva!
Numai bine si multa rabdare! ;)
0
15-07-2009, ora 11:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Copilul dvoastra este bolnav, asa cum simiti dvoastra foaret corect !
Insa doctorii nu vor depista nimic si vor da vina ba pe una ba pe alta.
Un copil sanatos nu se manifesta asa, in ciuda dintilor.
Un doctor homeopat cu experienta va poate ajuta cu numai o singura consultatie caci ce are copilul este foarte evident in homeopatie !
Consultati un homeopat cu experienta !
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul