copilul plange numai dupa baie.

07-04-2008
jesinisu
Nu este medic/terapeut
jesinisu
Buna ziua!
Fetita noastra doarme fff mult in cursul zilei, iar dupa ora 19.00, mai exact dupa baie, incepe sa planga mult si avem foarte putine metode de a o calma.
In general, daca-i putem spune asa, programul ei este dupa baie, aprox ora 19.00, pana la 1, 2 noaptea. De precizat ca nu plange in timpul baii deloc, ci imediat dupa ce o alaptez. Fetita are 1luna si 1sapt..
Mie mi se pare ceva ciudat totusi ca numai noapteaare astfel de simptome. Este vreun motiv de ingrijorare sau e din cauza programului ei. Si daca asa e, cum ar trebui sa facem sa-l schimbam intr-un fel. Ziua doarme fff bine, mai ales afara, sau ore bune dupa ce ne intoarcem de la plimbare.

Va multumesc frumos pt raspuns si pt timpul acordat!
Va raman datoare pt toate raspunsurile.
1 comentarii
0
08-04-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
E posibil, datorita asocierii plansului cu suptul sa fie vorba de colici abdominale. Incercati sa-i administrati Bonisan picaturi sau SabSimplex sau Espumisan; aveti grija la regimul dvs., fara alimente care fermenteaza, picante sai iuti, cacao, condimente, ceapa, etc. Daca are colici, de obicei chirceste piciorusele si are si gaze. O metoda traditionala este incalzirea unui prosopel cu fierul cald si aplicarea sa pe burtica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul