Coroane dentare -albire

Bina ziua, as dori sa stiu daca exista vreo metoda de a albi..macar putin, coroanele ddntare.
Am 6 dinti din fata, semiportelan, de 10 ani, stiu ca trebuie schimbati, nu am apucat caci am facut un bebe, acum nu prea am timp/bani sa vin in romania sa mi i schimb, si sunt..galbeni..pe o scara de la 1 la 10, sunt cam la nivelul 8.
O sa ii schimb peste vreun an jumate..insa pana at, imi e rusine sa zambesc.
Ce as putea incerca? spalatul de 10ori pe zi, spalatul o luna..3 luni cu bicarbonat? fac orice, doar sa se albeasca macar putin.
Va multumesc mult!
O zi frumoasa!
Am 6 dinti din fata, semiportelan, de 10 ani, stiu ca trebuie schimbati, nu am apucat caci am facut un bebe, acum nu prea am timp/bani sa vin in romania sa mi i schimb, si sunt..galbeni..pe o scara de la 1 la 10, sunt cam la nivelul 8.
O sa ii schimb peste vreun an jumate..insa pana at, imi e rusine sa zambesc.
Ce as putea incerca? spalatul de 10ori pe zi, spalatul o luna..3 luni cu bicarbonat? fac orice, doar sa se albeasca macar putin.
Va multumesc mult!
O zi frumoasa!
0 comentarii
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 3albire dinti
- 2tratament albire a dintilor
- 6Albire dinti?!
- 5Albirea dintilor - daunatoare sau nu?
- 3Tratament albire dinte
- 1Albire dentara
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 1bicarbonatul de sodiu albeste dintii dar previne si aparitia cariilor?
- 1albire dentara profesionala cat costa?
- 0dinti albi
- 2Albire Dinti
- 0Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
- 0Albire dentara
Mai multe informații despre: Albirea dintilor Albirea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: