Corpi cetonici

09-05-2011
ion.u
Nu este medic/terapeut
ion.u
La niste analize au iesit corpii cetonici "15". Ce inseamna asta?
5 comentarii
0
09-05-2011, ora 21:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Posibil infectie urinara.E vorba de un copil ?
0
09-05-2011, ora 21:50
ion.u
Nu este medic/terapeut
ion.u
Tanar adult.

Alte detalii analiza urina:

pH 5, urobiliogen normal, bilubirina negativ, eritrocite negativ, acid ascobric negativ, sediment urina foarte rare/ rare: ces, leucocite, flora microbiana.

Datele astea inseamna ca nu e o infectie? Sau poate a iesit asa la corpii cetonici din cauza ca pacientul n-a baut nimic cu 10 ore inainte de analiza?

Multumesc.
0
09-05-2011, ora 22:34
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
d-l Ion, buna seara, v-am urmarit toate posturile, unele sunt postate de, , tanar adult", dar posturile despre homeopatie numai sunt ale unui at...ne testati cunostintele medicale, dar putini sunt cei ce se ridica la nivelul d-v.intr-adevar corpii cetonici cresc si cand nu se consuma lichide suficiente, restul sumarului de urina arata valori normale.tineti-o tot asa.
0
09-05-2011, ora 22:42
ion.u
Nu este medic/terapeut
ion.u
Multumesc d-le vasi61. Incerc si eu sa ajut cu un sfat cum pot, ca-mi dau seama ca e jale cu medicina in tara asta si oamenii mereu cauta raspunsuri. Din pacate, apar si sarlatani care profita de nestiinta oamenilor si fac bani grei din asta...
0
18-05-2011, ora 21:17
anadar
Nu este medic/terapeut
anadar
Tinere ion, pH-ul urinei este prea acid, ar trebui sa fie cam 6 sau peste.
Am citit ca ai urticarii. Asta inseamna ca pielea, ca organ de excretie toxine, nu face fata.
Eu ti-as spune de metoda de detoxifiere prin alcalinizare, dar cel mai bine este sa citesti singur. Si eu am aflat citind. Prima carte de medicina naturista a fost "Hrana vie" de Ernst Gunter.
Am citit o editie anterioara care avea niste explicatii nemaipomenite - putina chimie.
Editia actuala a scos acele explicatii, dar ti le pot oferi, dupa ce citesti cartea, si bineinteles, daca doresti.
Esti cam inversunat in ceea ce priveste homeopatia si naturopatia.
Eu ador un anumit tip de naturopatie, acela bazat pe alcalinizare (aport de bazice). Pentru ca suntem bazici - sangele, limfa, lichidul cefalorahidian, ceea ce reflecta ca mediul nostru de reactie este usor bazic.
Iti trimit si un mes. privat.
Adaugă un comentariu / răspuns