Cos extrem de aproape de o alunita

Buna ziua, am o alunita (de la varsta de 6 ani) pe obraz, partea dreapta, de dimensiuni destul de mari (3-4mm diametru, maro, proeminenta). Si tatal meu a avut, in acelas loc, deci nu ma ingrijoreaza marimea, culoarea ei, etc.
Ieri seara, ma uitam in oglinda si am vazut un cos alb extrem de aproape de alunita, asa ca am facut ce fac eu cu majoritatea cosurilor, si l-am stors. Nu am fortat alunita, am fost foarte prudent, si am folosit un inel ca sa o storc. A iesit putin sebum(de asteptat) iar pe final foarte foarte putin sange(a iesit odata cu sebumul, nici nu cred ca era 1 mililitru, era putin rosu la culoare sebumul). Zona din jurul ei e putin rosie(probabil de la inel?), alunita nu pare a fi crescut, nu doare, dar cosul era foarte foarte aproape(chiar pe marginea alunitei).
Credeti ca e nevoie sa ma duc la un medic? Sunt ocupat cu multe hartii legate de un transfer, si am mai avut parte de cosuri sparte din care iesea chiar mai mult sange, dar acesta mi-a atras atentia fiind aproape de o alunita (si stiu ca ele sunt cancerigene daca sunt ranite)
Ieri seara, ma uitam in oglinda si am vazut un cos alb extrem de aproape de alunita, asa ca am facut ce fac eu cu majoritatea cosurilor, si l-am stors. Nu am fortat alunita, am fost foarte prudent, si am folosit un inel ca sa o storc. A iesit putin sebum(de asteptat) iar pe final foarte foarte putin sange(a iesit odata cu sebumul, nici nu cred ca era 1 mililitru, era putin rosu la culoare sebumul). Zona din jurul ei e putin rosie(probabil de la inel?), alunita nu pare a fi crescut, nu doare, dar cosul era foarte foarte aproape(chiar pe marginea alunitei).
Credeti ca e nevoie sa ma duc la un medic? Sunt ocupat cu multe hartii legate de un transfer, si am mai avut parte de cosuri sparte din care iesea chiar mai mult sange, dar acesta mi-a atras atentia fiind aproape de o alunita (si stiu ca ele sunt cancerigene daca sunt ranite)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunita smulsa
- 12alunite inestetice
- 3depigmentarea pielii in jurul semnelor si alunitelor
- 7am mare nevoie de o lamurire...va rog!!
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 2vreau sa am fata curata si sa nu mai am puncte negre
- 11cosuri pe labiile mici
- 3Se poate sa fie maligna ?
- 1am multe alunite
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 1Depigmentare alunite
- 1Melanom?
- 2Alunita la sub brat
- 0bube similare cu cosurile ce fac puroi
- 1aluniță care se micşorează