costul unui implant dentar

08-03-2011
mikidutza20
Nu este medic/terapeut
mikidutza20
Buna ziua! Tatal meu are o mare problema: a ramas fara niciun dinte in partea de sus. Ar fi de preferat implanturile dentare. Stim ca sunt scumpe si de aceea va rog sa estimati suma la care ar trebui sa ne asteptam. Multumesc.
9 comentarii
0
08-03-2011, ora 15:51
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Alegeti intii medicul la care vreti sa mergeti, si dupa consult (clinic, radiologic si eventual CT) discutati si de variantele de tratament si costurile aferente (implanturi plus lucrare protetica). De multe ori exista mai multe solutii la aceeasi problema iar un criteriu f important (dpdv al pacientului) este bineinteles cel financiar.

Daca nu are os pe ce sa puna implanturi sau sint probleme de sanatate care contraindica aplicarea lor, atunci chiar nu mai conteaza cit costa.
0
08-03-2011, ora 18:45
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
...si...intrebati cat costa totul...nu numai implantul...caci s-ar putea sa aveti unele surprize. Unii pacienti inteleg prin implant inclusiv partea protetica (dintii). Asa cum a spus si colega mea...criteriul care ar trebui sa primeze este calitatea actului terapeutic si apoi costurile. Nu va invinuieste nimeni.asta e, la noi nivelul de trai este asa cum este...
0
17-03-2011, ora 13:36
gya.transporter@gmail.com
Nu este medic/terapeut
gya.transporter@gmail.com
Buna ziua! sotia mea nu mai are nici un dinte pe mandibula, am fost la mai multe cabinete stomatologice si am fost
speriati de preturile foarte mari la implant.Credeti ca aceste preturi sunt justificate? sunt si clinici sau cabinete care dau anunturi ca sunt cei mai ieftini si afiseaza un pret... dar cind intri pe site vezi altul.
Intrebarea mea este: stie cineva care este pretul cel mai ieftin in ROMANIA la un implat? multumesc!
0
20-03-2011, ora 13:28
corina11
Nu este medic/terapeut
corina11
La o clinica de stat costa 200E implantul +bontul metalic si 100 E coroana.plus spaga care tb sa o dai la medic.nu stiu cit este dar se poate afla de la cei care au facut implant intr-o clinica de stat.La cabinetele particulare costa 500E implantul +bontul metalic si 300 E coroana.Sint si particulari care au preturi mai mici si lucreaza la fel de bine ca si cei cu tarife piperate.
0
20-03-2011, ora 13:29
corina11
Nu este medic/terapeut
corina11
daca trebuie adaugat os fals pretul creste
0
20-03-2011, ora 19:46
naturista
Nu este medic/terapeut
naturista
Preturile nu sunt doar in functie de clinica ci si de materialele folosite.
Eu mi-am pus doua implanturi la Imperial Dent (nu sunt foarte ieftini, dar nici cei mai scump, sigur insa pentru mine sunt cei mai buni) iar medicul mi-a prezentat o gama desutl de larga de optiuni: in functie de materialele folosite si de provenienta lor, pretul difera. Ca sa-ti faci o idee mergi pe site-ul lor si au acolo toate preturile http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=128id_cat=32id_prod=12487id_post=223014start=1mess=1
0
15-04-2015, ora 13:11
littlegopo
Nu este medic/terapeut
littlegopo
Tehnicile si materialele folosite in implantologie au evoluat permitand astfel si scaderea preturilor. Astazi un implant dentar se poate pune si cu 250 de euro (puteti cauta de exemplu ofertele pe site-ul cabinetului iqdent.ro).
0
27-07-2016, ora 11:16
SilviaMi
Nu este medic/terapeut
SilviaMi
Buna ziua!
Si tata a avut probleme cu dintii si am mers cu el la Clinica Sadighian din Pipera. I-am pus doua implanturi si ne costat cate 250 Euro/implant. Partea buna a fost ca tratamentele si-au facut rapid efectul si nu au aparut complicatii si probleme, asa ca am terminat destul de repede cu procedurile. Ne-au placut medicii de acolo pentru ca s-au comportat ca la carte si ne-au explicat exact ce are voie si ce nu are voie sa faca si cum sa faca ca sa fie totul bine. Recomandam cu drag aceasta clinica.
0
04-10-2017, ora 10:04
M0ni
Nu este medic/terapeut
M0ni
Preturile sunt decente fata de strainatate, unde eu am stat o vreme, unde un implant dentar este efectiv inaccesibil, credeti-ma, si medicii sa nu va imaginati ca sunt foarte pregatiti. Eu am inceput sa am parodontoza foarte devreme, nu stiu clar de ce, si a trebuit sa aleg proteza sau implant. Mi-am pus implant Bio-Tec in Romania, la dr. Dan Aristide, cu 2000 Ron, dar l-am ales pe cel mai scump. Este si varianta mai ieftina cu 1700 Alpha Bio. Dupa implant, mi-am pus si coroana si sunt foarte multumita. In afara iti vinzi un rinichi ca sa-ti faci dintii...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anestezia dentară
  • Extracția dentară
  • Dinții îngălbeniți - cauze și tratamente
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Albirea dinților acasă
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  •