cosuri pe fund
De ceva vreme(6 luni) imi apar pe fund cosuri..unele extrem de dureroase(asha zise in carne) si inestetice>nu pot sa zic ca stau mult pe scaun(am auzit ca acesta ar fi vreun motiv).Mi-e rusine sa merg la medic..daca imi putetzi spune ce sa fac sa scap de acesat boala...
Cosuri de genule acest imi apar si pe spate sunt foarte dureroase si mari...si lasa cicatrici extreme de adanci si vizibile...
Pt acneea de pe fata am facut tratament intern cu argila (am baut apa cu argila) si pot sa zic ca nu mai am probleme asha mar..desi mai imi ies uneri cosuri dureroase si pe fata.
Va rog sa-mi recomandati vreun unguent sau medcament oral..pentru a scapa de acest chin..
Cosuri de genule acest imi apar si pe spate sunt foarte dureroase si mari...si lasa cicatrici extreme de adanci si vizibile...
Pt acneea de pe fata am facut tratament intern cu argila (am baut apa cu argila) si pot sa zic ca nu mai am probleme asha mar..desi mai imi ies uneri cosuri dureroase si pe fata.
Va rog sa-mi recomandati vreun unguent sau medcament oral..pentru a scapa de acest chin..
3 comentarii
Acneea nu este tratabila cu argila!!!
Trebuie sa va vada un dermatolog si sa va prescrie pe reteta ISOTRETINOIN sau chiar ROACCUTANE SAU SOTRET.
Aceste medicamente NU POT fi procurate fara reteta si fara control periodic dermatologic.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
Trebuie sa va vada un dermatolog si sa va prescrie pe reteta ISOTRETINOIN sau chiar ROACCUTANE SAU SOTRET.
Aceste medicamente NU POT fi procurate fara reteta si fara control periodic dermatologic.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
cum as putea sa scap de acneea de pe fund?mai frevent apare vara, cand e foarte cald sau cand stau mult pe scaun(in sesiune).nu e dureraoasa dar e inestetica.multumesc
pt. cei cu probleme tip acnee pe fund, axile(sub brat), inchinal, coapse sau sub sani.rugati dermatologul sa va faca un test pt stafilococul auriu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 3Fisura Cocis
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 14Iarasi acneea !!!
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 5zgomote intestinale si dureri ale rectului
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 1tinctura?
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 1inflamare anus si mancarimi
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Coș mov
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: