Cosuri pe spate
Acum aproximativ 4 ani mi-a aparut o forma de acnee pe spate. La inceput am crezut ca este doar pubertatea dar cu timpul am incercar Skinoren, Zineryt si chiar si Baneocin(banuind ca poate fii o infectie). Acestea au dat rezultat dar daca incetam utilizarea lor cosurile apareau din nou.
Mentionez ca am folosit Skinoren si Zineryt un timp mai indelungat, deoarece sunt un tratament de durata dar dupa o anumita perioada nu isi mai faceau efectul.
Am inceput sa banuiesc o problema interna. Care ar putea fii motivele acneei mele si ce medic as putea sa consult(adaug ca am fost deja la dermatolog si el mi-a dat tratamentele mentionate mai sus).
Mentionez ca am folosit Skinoren si Zineryt un timp mai indelungat, deoarece sunt un tratament de durata dar dupa o anumita perioada nu isi mai faceau efectul.
Am inceput sa banuiesc o problema interna. Care ar putea fii motivele acneei mele si ce medic as putea sa consult(adaug ca am fost deja la dermatolog si el mi-a dat tratamentele mentionate mai sus).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese