crapare piele penis
De circa 6luni au apaurut crapaturi pe penis datorita decalotari in stare erectica, scurgeri lichid incolor si formarea unei substabnte "brinzoase " in zona de pliere.
Uneori senzatie de mincarime, act sexual uneori dureros daca nu exista lubrefiere,.
Precizez ca am si diabet. virsta 40 ani
Uneori senzatie de mincarime, act sexual uneori dureros daca nu exista lubrefiere,.
Precizez ca am si diabet. virsta 40 ani
3 comentarii
Astfel de complicatii pot apare la pacientii diabetici, dar s-ar putea sa aveti si o infectie (micoza). Mergeti sa faceti o cultura si fungigrama, iar pentru imbunatatirea actului sexual incercati sa folositi lubrefianti daca problemele persista si dupa vindecarea infectiei.
Buna ziua ! am si eu o intrebare mi-a aparut niste coji pe penis :( nu ma ustura, nu ma doare dar prima data mi-a aparut pe oua :| si acum imi apare din cand in cand pe penis si mai ales pe ata penisului :( de exemplu azi mi-a aparut pe ata :( ce poate sa fie ? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine !!!!! multumesc anticipat
domnu myxxx22 problema se numeste FIMOZA. In cazul dumneavoastra una usoara. Exemple de unguenti eficienti sint propionatul de clobetasol 0.05% generic, disponibil in farmacie, foarte ieftin, DERMOVATE si GLAXO.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 3problema cu penisul... imi este si rusine sa fac sex cu prietena mea
- 11despre penis
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3Sangerare penis
- 4roseata si durere in zona penisului
- 4Probleme Cu Pielea Penisului
- 8Sange din penis
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 3probleme penis
- 1Usturime preput si capul penisului dupa urinare plus 'razboi' in interiorul scrotului
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 4Inflamare+durere dupa prima decalotare
- 1O problema ciudata...
- 2Piele Penis Uscata
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 1Penis inflamat
Mai multe informații despre: penis inflamat