crapaturi ale pielii penisului
buna vreau sa va cer un sfat. de cateva zile prietenul meu are probleme cu penisul. are cateva pete rosii si crapaturi pe penis. problema este ca acele crapaturi ii dau o senzatie de durere puternica. pielea pare a fi uscata si cateodata ii provoaca si mancarimi. ce ar putea face si c tratament ii recomandati? va multumesc
3 comentarii
Cred ca mai intai ar trebui sa-l examineze un dermatolog!
buna ziaua am si eu o nelamurire la fel imi crapa si mie pielea la contact sexual dar la mine inainte sa apara am cauterizat niste brobonite nustiu cum se mai numesc, si de atunci a inceput cosmaru pot folosi si eu galbenele?va multumesc
Buna ziua. am si eu o problema in legatura cu iubitul meu..De vreo luna de zile i-au aparut niste brobonite rosii pe, capul' penisului, am fost la dermatolog, i s-a recomandat un unguent triderm..acm 2 zile au aparut niste crapaturi de vreo 1 mm latime si lungi de un cm pe penis.simte usturimi cand ne iubim.suntem foarte speriati..va rugam indrumati-ne cu ceva informatii!..multumim anticipat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 3preput umflat
- 3Umflatura Penis
- 4roseata si durere in zona penisului
- 3Problema penis
- 2Probleme penis
- 3rana deschisa pe penis
- 12rana deschisa pe penis
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 2Penis Inflamat
- 14Rana mica la varful penisului
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 3roseata penis
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 12Inflamatie a pielii preputului desi sunt circumcis
- 1Imflamatie si iritatie penis
Mai multe informații despre: penis inflamat