Crapaturi pe interiorul pielii penisului???
de vre-o 4 zile a inceput sa ma manance pielea penisului cu preponderenta in jurul atei. dimineata cand ma trezeam aveam pe capul penisului o chestie alba. cu o zi inainte am avut contact sexual cu prietena. nu mi s-a mai intamplat pana acum si nu stiu daca e de la ea deoarece facem sex in mod regulat si e prima oara cand se intampla asta.
a 3-a zi a incetat sa ma mai manance pielea.
astazi a inceput sa ma intepe pielea penisului si cand m-am uitat pe pielea penisului aveam niste crapaturi mici pe interior. ma ustura ingrozitor, mai ales cand incerc sa dau pielea la o parte de pe capul penisului sa vad ce mai e pe acolo
Va rog sa imi spuneti ce poate fi cum poate fi tratat si de unde as fi putut sa o iau (boala- daca e boala).
Multumesc
a 3-a zi a incetat sa ma mai manance pielea.
astazi a inceput sa ma intepe pielea penisului si cand m-am uitat pe pielea penisului aveam niste crapaturi mici pe interior. ma ustura ingrozitor, mai ales cand incerc sa dau pielea la o parte de pe capul penisului sa vad ce mai e pe acolo
Va rog sa imi spuneti ce poate fi cum poate fi tratat si de unde as fi putut sa o iau (boala- daca e boala).
Multumesc
1 comentarii
aceiasi problema o are si prietenul meu..a avut acm o luna niste brobonite rosii, am fost la dermatolog, i s-a recomandat un unguent, triderm'..s-a diminuat problema cu brobonite dar de 2 zile cand ne iubim are niste usturimi groaznice, si am observat amandoi cand isi da piela, in jos' ca are crapaturi..vreo 3...va rugam frumos sa ne ajutati cu niste recomandari, indrumarii..Multumim anticipat!
Alte subiecte recente din această secțiune: