creatinina serica mare

14-03-2009
HoreicaSebastianPetrica
Nu este medic/terapeut
HoreicaSebastianPetrica
Am 28 de ani si am facut un set de analize medicale. Mentionez ca am nefrectomie si splenectomie de 15 ani. In gen.toate au iesit bune dar ma ingrijoreaza creatinina serica 1, 29mg/dl (valori normale 0, 64-1, 15). E un motiv sa ma alarmez in conditile in care ureea serica mi-am iesit 23mg/dl (val.normale 20-40) si urocultura negativa.
2 comentarii
0
15-03-2009, ora 07:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu este nici un motiv de ingrijorare, ureea este foarte putin peste limita superioara maxima dar enormal sa fie asa in conditiile in care doar un rinichi mai lucreaza.Numai bine!
0
02-02-2010, ora 14:47
frentonidacian
Nu este medic/terapeut
frentonidacian
Buna ziua!Ma nunesc Frentoni Monica si am o rugaminte la dvs, de aceea va rog sa ma lamuriti cu creatinina, mama mea are cancer de col uterin, iar dupa ultimele analize a iesit o creatinina f.mare de 10, si a trebuit sa faca un RMN si nu l-a putut face din cauza creatininei.Doctorul a spus ca trebuie facuta o operatie la rinichi adica o nefro. nu stiu cum, mama mea a mai avut acest furtunas timp de 3luni.Chiar nu mai are o sansa la viata cu aceasta boala si cu creatinina cu o asa valoare, stiu ca este foarte mare, dar ce trebuie sa faca.Sunt disterata si nu vreau sa cred ca nu se mai poate face ceva.Va rog sa-mi raspundeti ce trebuie sa fac in afara de "nu mai este nimic de facut".Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cafeina și/sau creatina: impactul asupra performanțelor cognitive și fizice
  •