creaza probleme anticonceptionalele?
buna tuturor
si eu sunt dintre cele care au multe semne de intrebare in legatura cu folosirea anticonceptionaleor.
am folosit yasmine timp de 3 luni. nu am facut nici un control inainte de a le lua. am fost doar la un cabinet de planning si m-i s-a facut un fel de test bazat pe niste intrebari din viata mea. daca fumez, daca am avut boli.etc.
in urma acestui test mi s-a recomandat Yasmine. cum am mai zis am luat 3 luni din februarie pana in mai. apoi am incetat, intrucat prietenul meu a plecat din tara.
acum as vrea sa incep iar sa iau deoarece luna viitoare merg la mare si imi pica zilele rosii exact in acea perioada.
intrebarea mea : ar fi vreo problema daca incep sa le iau avand in vedere ca am facut pauza doar o luna?
am auzit fel de fel de lucruri despre anticoceptionale printre care ca provoaca chisturi.
as vrea va rog sa-mi spuneti parerea voastra daca e bine sa reiau sau nu.
multumesc. poop
si eu sunt dintre cele care au multe semne de intrebare in legatura cu folosirea anticonceptionaleor.
am folosit yasmine timp de 3 luni. nu am facut nici un control inainte de a le lua. am fost doar la un cabinet de planning si m-i s-a facut un fel de test bazat pe niste intrebari din viata mea. daca fumez, daca am avut boli.etc.
in urma acestui test mi s-a recomandat Yasmine. cum am mai zis am luat 3 luni din februarie pana in mai. apoi am incetat, intrucat prietenul meu a plecat din tara.
acum as vrea sa incep iar sa iau deoarece luna viitoare merg la mare si imi pica zilele rosii exact in acea perioada.
intrebarea mea : ar fi vreo problema daca incep sa le iau avand in vedere ca am facut pauza doar o luna?
am auzit fel de fel de lucruri despre anticoceptionale printre care ca provoaca chisturi.
as vrea va rog sa-mi spuneti parerea voastra daca e bine sa reiau sau nu.
multumesc. poop
1 comentarii
Dorinta de amanare a menstruatiei nu este un motiv suficient pentru a lua anticonceptionale. Se poate sa obtineti un efect contrar celui asteptat, pentru ca la reluare sunt posibile sangerari mici, care pot dura si o luna sau mai mult.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon