credeti ca sunt insarcinata?

buna seara sunt mirela am 17 ani si sunt din galati.am o relatie de 3 ani cu prietenu meu.acum 2 zile am facuto prima data neprotejat. el este mai mic ca mine cu un an.el a ejaculat in afara vaginului meu dar nu stie daca a ejaculat si inauntru.ieri de dimineata mam trezit cu o greata ingrozitoare si dureri de ovare...credeti ca sunt insarcinata?
4 comentarii

Stai linistita, greturile si durerea de ovare nu au nicio legatura cu actul sexual din ziua precedenta. Daca menstruatia va intarzia, fa-ti un test de sarcina.
Succes!
Succes!

Buna, ma numesc ramona si sunt din bucuresti, acum cateva luni mi'am inceput viata sexuala cu prietenul meu, el fii mai mare decat cu 3 ani, eu avand doar 16 ani.. am facut sex neprotejat de la primul contact pana acum. Nu au existat probleme pana acum cand timp de 2 luni nu mi'a venit menstruatia si m'am panicat dar intru'n final mia venit.. mai exista motive sa ma tem de vreo eventuala sarcina ?

ramona, dupa parerea mea nu cred ca e vreo problema, dar poate ar fi bine sa iti faci un test de sarcina.
acum am o intrebare deoarece sunt un pic ingrijorata pt prietena mea... stiu ca suna aiurea dar sper sa primesc un raspuns ca sa o linistesc (ea nu are cont p site). A facut dragoste cu prietenul ei, fara nici o modalitate de contraceptie; era in a 12-13a zi dupa menstruatie, insa el nu a ejaculat in ea si nici in afara, contactul fiind d "maxim 2 minute"...poate fi insarcinata? astept un raspuns, ms frumos. ;)
acum am o intrebare deoarece sunt un pic ingrijorata pt prietena mea... stiu ca suna aiurea dar sper sa primesc un raspuns ca sa o linistesc (ea nu are cont p site). A facut dragoste cu prietenul ei, fara nici o modalitate de contraceptie; era in a 12-13a zi dupa menstruatie, insa el nu a ejaculat in ea si nici in afara, contactul fiind d "maxim 2 minute"...poate fi insarcinata? astept un raspuns, ms frumos. ;)

mirela, te ai gandit si la lichidul preejeculator?poate contine spmz si la ce boli ai putea sa iei?protejati-va.faza k fara prezervativ simti mai mult=fals

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 7duphaston
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3Motive de ingrijorare?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 2sunt insarcinata?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 7sex neprotejat
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: