credeti ca sunt insarcinata?

17-12-2009
mirela17
Nu este medic/terapeut
mirela17
buna seara sunt mirela am 17 ani si sunt din galati.am o relatie de 3 ani cu prietenu meu.acum 2 zile am facuto prima data neprotejat. el este mai mic ca mine cu un an.el a ejaculat in afara vaginului meu dar nu stie daca a ejaculat si inauntru.ieri de dimineata mam trezit cu o greata ingrozitoare si dureri de ovare...credeti ca sunt insarcinata?
4 comentarii
0
19-12-2009, ora 12:06
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Stai linistita, greturile si durerea de ovare nu au nicio legatura cu actul sexual din ziua precedenta. Daca menstruatia va intarzia, fa-ti un test de sarcina.

Succes!
0
23-12-2009, ora 03:41
Ramonik4u
Nu este medic/terapeut
Ramonik4u
Buna, ma numesc ramona si sunt din bucuresti, acum cateva luni mi'am inceput viata sexuala cu prietenul meu, el fii mai mare decat cu 3 ani, eu avand doar 16 ani.. am facut sex neprotejat de la primul contact pana acum. Nu au existat probleme pana acum cand timp de 2 luni nu mi'a venit menstruatia si m'am panicat dar intru'n final mia venit.. mai exista motive sa ma tem de vreo eventuala sarcina ?
0
30-12-2009, ora 23:23
anooka
Nu este medic/terapeut
anooka
ramona, dupa parerea mea nu cred ca e vreo problema, dar poate ar fi bine sa iti faci un test de sarcina.
acum am o intrebare deoarece sunt un pic ingrijorata pt prietena mea... stiu ca suna aiurea dar sper sa primesc un raspuns ca sa o linistesc (ea nu are cont p site). A facut dragoste cu prietenul ei, fara nici o modalitate de contraceptie; era in a 12-13a zi dupa menstruatie, insa el nu a ejaculat in ea si nici in afara, contactul fiind d "maxim 2 minute"...poate fi insarcinata? astept un raspuns, ms frumos. ;)
0
23-02-2010, ora 13:18
Kitty818
Nu este medic/terapeut
Kitty818
mirela, te ai gandit si la lichidul preejeculator?poate contine spmz si la ce boli ai putea sa iei?protejati-va.faza k fara prezervativ simti mai mult=fals
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •