Cresterea performantei sexuale

14-04-2018
Vespan
Nu este medic/terapeut
Vespan
Buna ziua! Am inceput sa folosesc Maraton Forte pentru cresterea performantei sexuale. Din punct de vedere al rezultatelor sunt foarte multumit insa as vrea sa stiu daca folosit pe o perioada indelungata are efecte negative asupra sanatatii organismului! Mentionez ca am 20 de ani si folosesc acest produs doar pentru prelungirea actului sexual, deci nu am probleme de erectie.
6 comentarii
0
14-04-2018, ora 12:12
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sfatul meu este să renunțați la acest medicament deoarece sunteți foarte tânăr și nu este cazul să utilizați așa ceva.Fiecare medicament are reacții adverse și contraindicații.Administrat îndelungat poate creează o dependenta psihica și fizica.Va recomand să aveți un stil de viață sănătos atât din punct de vedere alimentar cat și sport.Va recomand să apelați la un psiholog daca nu sunteți mulțumit de performanta dv sexuala și dacă probleme persistă adresați vă unui medic psihiatru/sexolog.
Sănătate!!
0
14-04-2018, ora 12:38
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna ziua, performanta sexuala in sine nu are o valoare decat daca are legatura cu satisfactia ambilor parteneri implicati in actul sexual. Comunicati cu partenera si clarificati ce inseamna pentru fiecare aceasta satisfactie si poate veti descoperi ca nu este nevoie de nicio "adaugire". Iar daca este, puteti folosi OCAZIONAL nu permanent.
Mult succes!
0
14-04-2018, ora 15:27
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Cum se spune in popor "mai binele este dusmanul binelui". Daca la 20 de ani folositi stimulente sexuale la 60 de ani ce veti mai folosi? Eventual ipos...
0
14-04-2018, ora 18:03
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Părerea mea este că la această vârstă ai mai multă nevoie de un psiholog decât de medicament. Ai nevoie să descoperi ce anume te face să-ți dorești o anumită performanță, ce anume te nemulțumește de fapt. Programează-ți niște ședințe la un psiholog cu competențe pe psihosexologie care te-ar ajuta mai mult decât un medicament care probabil pe termen lung îți va face mai mult rău decât bine.
0
14-04-2018, ora 19:14
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Esti prea tanar pentru stimulente sexuale. Masculinitatea este deseori confundata cu virilitatea.
Ce se intampla daca nu obtii performante?
Crezi ca esti mai putin valoros ca individ?
Consideri acest lucru un esec?
Exista riscul sa-ti pierzi partenera?
Doresti performante si in alte domenii sau doar in cel sexual?
Toate acestea pot fi discutate intr-un cadru profesionist, este foarte importanta motivatia care determina acest comportament, cunoscand riscurile si beneficiile performantei sexuale poti sa te raportezi la ea intr-un mod benefic.
0
15-04-2018, ora 17:03
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Stimate domn adresați vă unui psiholog din orașul dv este cea mai buna alegere pt dv acum.Noi cei care suntem.pe forum suntem.specialisti dar nu va putem decât îndrumă nu și trata online!
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul