CRP cantitativ crescut
Buna ziua,
Am facut un set de analize in care valoarea CRP este de 12.17 (interval trecut pe buletinul de analize fiind 0-5), restul fiind ok (aceste analize au fost facute in ultima zi a menstruatiei). Aceste analize le-am facut deoarce urmeaza sa fac ooperatie de conzatie de col uterin cu anestezie generala. Am 36 ani, sunt fumatoare si am un copil.
Va rog sa-mi spuneti daca exista riscuri in timpul anesteziei si ce trebuie sa fac pentru a depista si a trata acest CRP.
Multumesc
Am facut un set de analize in care valoarea CRP este de 12.17 (interval trecut pe buletinul de analize fiind 0-5), restul fiind ok (aceste analize au fost facute in ultima zi a menstruatiei). Aceste analize le-am facut deoarce urmeaza sa fac ooperatie de conzatie de col uterin cu anestezie generala. Am 36 ani, sunt fumatoare si am un copil.
Va rog sa-mi spuneti daca exista riscuri in timpul anesteziei si ce trebuie sa fac pentru a depista si a trata acest CRP.
Multumesc
1 comentarii
Proteina C Reactiva, este un marker al inflamatiei organsimului. PCR creste in infectii, dar si in acutizari ale unor boli cronice sau la debutul unor boli ce in timp se vor croniciza. Valoarea este dubla in cazul dumneavoastra.Eu va sfatuiesc sa aratati medicului dumneavoastra rezultatul, numai dupa o anamneza corecta corelata eventual cu alte investigatii suplimentare se poate stabili un diagnostic si eventual tratamentul corect.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?