Culoare implant
Buna ziua.
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
2 comentarii
Ceea ce ti s-a facut azi e o banala plomba, nu implant. Implantul presupune cu totul altceva. Posibil sa se fi schimbat culoarea plombei din cauza sangerarii. Data viitoare cand mergi la medic spune exact ce te deranjeaza si te va lamuri el ce si cum. Probabil problema aparuta se va remedia.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 8implantul meu misca
- 4os rupt din cauza implantului
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 9Dinte negru
- 1Aparat dentar in partea de sus deoarece aveam un spatiu intre dinti
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 1implanturi dentare
- 3implant ÅŸi lucrare
- 1implant dentar amanat. problema?
- 5Ma dor dintii pusi
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Bont protetic care iese din implant
- 4Dinții din fata mari
- 3Alergie la implant dentar e posibil după 2 luni
Mai multe informații despre: Estetica dentara implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: