Culoare implant
Buna ziua.
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
2 comentarii
Ceea ce ti s-a facut azi e o banala plomba, nu implant. Implantul presupune cu totul altceva. Posibil sa se fi schimbat culoarea plombei din cauza sangerarii. Data viitoare cand mergi la medic spune exact ce te deranjeaza si te va lamuri el ce si cum. Probabil problema aparuta se va remedia.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49implant dentar - cost?
- 39Am nevoie de implant dentar
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 21implant dentar... help!
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 3nu suport aparatul dentar... exista alte solutii?
- 1implant-locul caninului..
- 1Suruburi puse oblic
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1Dinte fals
- 1Estetica dentara, stiinta sau comert?
- 1Umflarea gingiei la o saptamana dupa scoaterea implantului dentar
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 3Lucrare sau implant?
- 94 implanturi dentare
- 2Implant Inno
- 6Coroana pe implant
- 2E nevoie de implant?
- 1Implanturi dentare calitate/pret
- 2Umflatura implant dentar
Mai multe informații despre: Estetica dentara implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: