Culoare implant
Buna ziua.
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
2 comentarii
Ceea ce ti s-a facut azi e o banala plomba, nu implant. Implantul presupune cu totul altceva. Posibil sa se fi schimbat culoarea plombei din cauza sangerarii. Data viitoare cand mergi la medic spune exact ce te deranjeaza si te va lamuri el ce si cum. Probabil problema aparuta se va remedia.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare