Culoare implant
Buna ziua.
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
Am facut azi un implant intr-un dinte frontal cu material compozit. Interventia nu a fost terminata deoarece au fost probleme cu sangerarea gingiei si va fi nevoie de inca o vizita. Mi s-a implantat o parte din plomba totusi, in cavitatea sapata de carie, dar culoarea nu corespunde cu dintele...asta va fi permanent, sau, la urmatoarea vizita, cand se va completa materialul, culorile vor corespunde? multumesc!
2 comentarii
Ceea ce ti s-a facut azi e o banala plomba, nu implant. Implantul presupune cu totul altceva. Posibil sa se fi schimbat culoarea plombei din cauza sangerarii. Data viitoare cand mergi la medic spune exact ce te deranjeaza si te va lamuri el ce si cum. Probabil problema aparuta se va remedia.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 4Adio dinti urati!
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 3implant dentar
- 9implanturile si hta
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 1se poate face un implant?
- 2implant dentar?
- 1implant-locul caninului..
- 9Dinte negru
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 1Pete albe pe dinti!
- 2lipsa canin
- 3implant ÅŸi lucrare
- 3Descoperirea implantului