Cum am reusit sa raman gravida !

16-12-2011
georgiana_32
Nu este medic/terapeut
georgiana_32
Buna tuturor,

Intr-o alta sectiune a acestui formul am intrebat ce tip de anestezie sa aleg la nastere asta insemnand ca sunt gravida. Multumesc celor care mi-au raspuns.

Si eu am avut probleme la momentul in care ne-am decis sa facem un copil. La inceput am spus ca este din cauza faptului ca serviciul si functia pe care o am sunt de vina iar stresul ma impiedica sa raman gravida.

Ulterior dupa mai multe vizite la diversi medici ginecologi atat in Romania cat si in Austria unde ne-am cauta amandoi de probleme am primit o recomandare despre doamna Dr. Roxana Chirila de la o prietena care a reusit intr-un interval destul de rapid sa ramana gravida sub urmarirea dansei.

Prima impresie a fost super tare ! Am fost poftiti in camera de consultatii chiar de dansa, o doamna doctor tanara si subtirica iar dupa cateva minute de acomodare ne-am data seama ca incepeam o relatie cu dansa bazata pe increderea pe care ne-a daruit-o. Razand ne-a intrebat daca vrem fata, ne-a povestit ca in ultimul timp a nascut multe fetite si foarte putini baietei. Ne-am bucurat pentru ca noi ne doaream un copil sanatos.

Acum cu ajutorul domanei Dr. Roxana Chirila am in burtica o fetita pe care am sa o botez cu prenumele doamnei doctor.

Multumesc si sper ca povestea mea sa va inspire.

Pupici
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul