cum combat ejacularea precoce?

22-11-2008
OVIDIU20
Nu este medic/terapeut
OVIDIU20
am 20 de ani am mai avut relatii sexuale totul a fost k dar de 4 luni mi se intanpla acest fenomen deci chiar va rog mult stie cineva vreun remediu sau tratament orice dar sa fie sigur
2 comentarii
0
22-11-2008, ora 08:07
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Frica de sarcina, teama, anxietatea, sentimente de vinovatie, lipsa experientei sexuale, problemele in relatia cu partenera, gandurile ca performanta ta sexuala nu va fi la inaltimea asteptarilor, frica ca-ti vei dezamagi si insatisface partenera, frica de boala venerica, considerente religioase care condamna actul sexual extramarital ca fiind un pacat etc sunt cateva dintre cauzele ejacularii precoce.Trebuie sa lucrezi un pic cu psihicul tau, sa nu te autoculpabilizezi si sa nu ai relatii intamplatoare cu partenere ocazionale fata de care nu simti mai nimic.Deci autosugestia impreuna cu remedii naturiste(intra intr-o farmacie naturista si cere ceva pentru ejcaulare precoce) vor fi de ajutor.Consulta si un sexolog.Numai bine!
0
24-11-2008, ora 00:36
OVIDIU20
Nu este medic/terapeut
OVIDIU20
ms foarte mult o sa tin cont de parerile dumneavoastra imi pare bn ca aud ca aceste probleme se pot remedia multumesc din nou
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici